[Ankara - MT]

Arkadaşlar Kuşadası motosiklet festivaline gideceğim. Perşembe gününün ilk saatlerinde 00.00 - 01.00 gibi çıkmayı düşünüyorum. Var mı gelecek :)

Ben de yaklaşık iki ay sonra ankaraya yerleşeceğim. Gelir gelmez de ehliyet ve sürüş dersleri almak istiyorum bu imkanlar ankarada var mi yoksa istanbula gitmem mi gerekecek? Yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar

Ben de yaklaşık iki ay sonra ankaraya yerleşeceğim. Gelir gelmez de ehliyet ve sürüş dersleri almak istiyorum bu imkanlar ankarada var mi yoksa istanbula gitmem mi gerekecek? Yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar

Ehliyeti alırsın.. sürüş derslerini özel olarak verenler var ama kurs olarak düzgün bir yer yok.. Kurumsal olaraka en çok bilineni İstanbul da Honda nın verdiği eğitimler...

Peki siz bu isi nasil kavradiniz ben yeniyim ve daha once mtb harici iki teker deneyimim olmadi,

ankara da bu imkanlar nerdeee, ekmek falan bulamıyoz yemeye değil ehliyet motosiklet dersin falan...kasasında makinalı tüfek monteli toyota pikaplar falan çok dolanıyor...

Valla ben Ankara'da 7-8 yıldır araç kullanıyorum.. Trafiğini ve sürücülerin nasıl kullandığını bilirim. Bisikleti de iyi kullanırdım.. o yüzden motosiklette Denge ve trafiğin akışına uyum sağlama problemi pek yaşamadım.. tek alışmam gereken kısım, araçta ayaklarla yaptığımız debriyaj-gaz ayarlamasını elle yapmaya çalışmak oldu. 2 hafta trafiksiz alanda tecrübe ettim kendimi. Sonra ilk olarak trafiğin az olduğu ve yolun geniş ve güzel olduğu Ankara Çevre yolunda kullanarak deneyimi artırmaya devam ettim.. Biraz cesaretle 1 aydırda Ankara trafiğinde kullanıyorum ama tabi çokda rahat olduğum söylenemez.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar