Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mt iyi güzelde otobanda tozumu atıyorsun. Birde garip bir şekilde 224 ü geçmiyor gaz var ama sanırım 224 e sınırlandırılmış gibime geldi öbür Mt de 224 ü geçmediydi.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Mt iyi güzelde otobanda tozumu atıyorsun. Birde garip bir şekilde 224 ü geçmiyor gaz var ama sanırım 224 e sınırlandırılmış gibime geldi öbür Mt de 224 ü geçmediydi.

Ben de diyorum ki, şu hp değerleri yükseldiğinde kısa mesafelerde de tozunu yuttururum :cherry:

Başkan şimdilik tozumu yutmaya alışsan iyi edersin yolların kralı otoban harici benim. Birde bu akşam gazlamaca varmı ona göre geleyim.

Motosikleti
Cihan neler yapıyormuşun sen öyle. tamam işte bizim kide 250 geçmiyor:)

Yok be bişey olduğu yok :mrgreen:

Başkan şimdilik tozumu yutmaya alışsan iyi edersin yolların kralı otoban harici benim. Birde bu akşam gazlamaca varmı ona göre geleyim.

Oohooo.. Tezatlık var.. Hem kısa mesafe diyosun, hem yolların kralıyım diyosun. :mrgreen: her koşulda beni ye ki ben de "Emredin hünkarım" diyim :cherry:

Bilmiyorum, ekibe söyleriz, dilersen yaparız birşeyler.. Gel sen motorla.. :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bu arada gittikçe yaklaşmaya başladım şu kafamı kurcalayan muhabbete.. Garantiyi yiyo ama işin ucunda MT-09'u da silmek varsa.. :pl:

http://www.nitroxchips.com/eshop/info/nitrox/products.html

Aman giriş çıkışı olmayan yerlerde gazlayın arkadaşlar.

Bazen hayvan adam geldiğimi görüyo göz göre görede çıkıyor trafikte hiç güvenmiyorum artık. Gazlamak için çevre yolu en iyisi.

Motosikleti
Aman giriş çıkışı olmayan yerlerde gazlayın arkadaşlar.

Bazen hayvan adam geldiğimi görüyo göz göre görede çıkıyor trafikte hiç güvenmiyorum artık. Gazlamak için çevre yolu en iyisi.

Haklısın. Zaten öyle yüksek süratlere çıkmak değil de, biraz dolaşmak babında diyor..

Yok be bişey olduğu yok :mrgreen:

Oohooo.. Tezatlık var.. Hem kısa mesafe diyosun, hem yolların kralıyım diyosun. :mrgreen: her koşulda beni ye ki ben de "Emredin hünkarım" diyim :cherry:

Bilmiyorum, ekibe söyleriz, dilersen yaparız birşeyler.. Gel sen motorla.. :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bu arada gittikçe yaklaşmaya başladım şu kafamı kurcalayan muhabbete.. Garantiyi yiyo ama işin ucunda MT-09'u da silmek varsa.. :pl:

http://www.nitroxchips.com/eshop/info/nitrox/products.html

boşver biz sonradan açarız gülüm de geç:queen:

Motosikleti
Hep Aşkın abiyle Tuncay abinin yüzünden. Fazer 8 vermiycen bunların altına :mrgreen:

Buradan sallıyorsun yola çıktınmı eline hakim olamıyorsun. Bak Fazer a bile chip tuningle güç artırmaya çaışıyorsun maden hız yapmıyorsun ne iç hp arttırımı?

Motosikleti
Buradan sallıyorsun yola çıktınmı eline hakim olamıyorsun. Bak Fazer a bile chip tuningle güç artırmaya çaışıyorsun maden hız yapmıyorsun ne iç hp arttırımı?

::blusssh: Ama bu ağır oldu biraz.. Ben gruba uyuyorum, millet stabil takılıyosa ben de öyleyim, baktım millet kaçıyo mu.. Kaçan kovalanır :santa:

commander'ı yakıt sarfiyatını düşürmek için düşünüyorum.. :santa:

''commander'ı yakıt sarfiyatını düşürmek için düşünüyorum..'' He he buradaki arkadaşlar belki sana inanırda gruptakilere bir soralım bakalım sen neden istiyorsun :)

Geçen foçaya gittim 5,4 yaktı ki arada bir kerede 200 üzerim var.

Nasıl oldu 9lt cihan açıklar mısın halk tedirgin

Motosikleti
Ah Davut abi ah yaktın beni.

Yav şehir içi olsa gam yemiycem, şehirlerarası bi de bu değer ::gozluk::

Ekiptekiler biraz hızlı gonzalez olunca, kaçan kovalanır misali peşlerini de bırakmamak adına böyle oldu. Bir de bende havafiltresi+egsoz olunca biraz etkisi artıyo tabi. İnegöl - Bursa - Yalova - İzmit - Adapazarı arasında sanırım en düşük hızımız 150 oldu (O da trafiğe denk gelince), bu da biraz arttırdı tabi sarfiyatı..

Bi de az yaktırcam, haziran turuna para lazım diyorum, yok arkadaş illa yaktıracaklar ::144::

Nasıl son durum haziran 13-14-15 için planlar. tamam artık biz gezmeyi bıraktık kontak kapattık

Motosikleti
13'ü 14'e bağlayan gece çıkıyoruz kısmetse. Bi sonraki pazara kadar.. Şu an bi tek Davut abi (Kayasus) muallakta..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar