Mt iyi güzelde otobanda tozumu atıyorsun. Birde garip bir şekilde 224 ü geçmiyor gaz var ama sanırım 224 e sınırlandırılmış gibime geldi öbür Mt de 224 ü geçmediydi.
Cihan neler yapıyormuşun sen öyle. tamam işte bizim kide 250 geçmiyor![]()
Başkan şimdilik tozumu yutmaya alışsan iyi edersin yolların kralı otoban harici benim. Birde bu akşam gazlamaca varmı ona göre geleyim.
Aman giriş çıkışı olmayan yerlerde gazlayın arkadaşlar.
Bazen hayvan adam geldiğimi görüyo göz göre görede çıkıyor trafikte hiç güvenmiyorum artık. Gazlamak için çevre yolu en iyisi.
Yok be bişey olduğu yok :mrgreen:
Oohooo.. Tezatlık var.. Hem kısa mesafe diyosun, hem yolların kralıyım diyosun. :mrgreen: her koşulda beni ye ki ben de "Emredin hünkarım" diyim :cherry:
Bilmiyorum, ekibe söyleriz, dilersen yaparız birşeyler.. Gel sen motorla.. :bounce:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Bu arada gittikçe yaklaşmaya başladım şu kafamı kurcalayan muhabbete.. Garantiyi yiyo ama işin ucunda MT-09'u da silmek varsa..l:
http://www.nitroxchips.com/eshop/info/nitrox/products.html
Haklısın. Zaten öyle yüksek süratlere çıkmak değil de, biraz dolaşmak babında diyor..
Buradan sallıyorsun yola çıktınmı eline hakim olamıyorsun. Bak Fazer a bile chip tuningle güç artırmaya çaışıyorsun maden hız yapmıyorsun ne iç hp arttırımı?