Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tavsiyeler icin tesekkurler herhangi bi atraksiyon yasamadan vardim mersine, kulak tikaci yerine tek kulaktan muzik dinledim :), lastik tamir kiti yerinede su lastigin icine sikilan kopuklerden almistim.Gercekten en fazla vuran sey boyun agrisi oldu, tavsiyen uzerine 5 dakika bile durmak cok fayda sagladi.

bende senin motoru incelemiştim otoseverde. Ben 2 kere gittim hiç ilgilenmediler acaba sizinle ilgilendiler mi yoksa başka bir yerde bulamadınızda mı ordan aldınız. Bende temmuza ayırttırdım siyah renk geliyormuş o zamana alacağım ancak sırf hizmetleri güzel diye pendikten alacağım.

Neredeyse tüm motosiklet bayiileri aynı kardeşim, Anes Motor'dan bahsetmiyorum bile. Ben artık dayanılmaz noktaya gelmiştim elimi çabuk tutmak zorunda kaldım :) Şu anlık memnunum.
İlgilenme veya ilgilenmeme olayına bakma bence, servis olayı daha önemli. Bunu da tecrübe edip öğrenecez.

Arkadaşlar şu kasko olayını açıklığa kavuşturup fiyatları da buraya yazarsanız malum biz araştıramıyoruz araştırmış abilerimizden kardeşlerimizden öğrenelim şu durumu :) kasko eğer çok ağır gelmezse yaptırıp rahat uyumak en mantıklısı yazılarınızı cevaplarınızı takip ediyor olucam iyi forumlar iyi gazlamalar :) :) :)

Arkadaşlar buradan da paylaşıyorum gören duyan olursa diye..
Sadece üzgünüm 40 ı bile çıkmamıştı .....

21/05/2014 tarihinde
Evimin onunden 02:30-04:00 arası

İnonü mahallesi yıldıray sok no 49
Sefaköy Küçükçekmece istanbul

34 UV 6746 plakalı motorum çalınmıştır.
Beyaz renk
2013 model
Kafa grenajının sağ tarafında sağa yatmadan dolayı çizik ve
Rüzgar siperliğinde belirgin bir çizik mevcuttur .
Şifreli Masterlock kilit zannederim ki açılmış ve kilit de motor ile
Birlikte götürülmüştür.
05338124086 numaralı telefona ulaşmalarını rica ederim

Son düzenleme:
disk kilidi felan varken mi aldılar hocam geçmiş olsun, bide şifreli kilidin şifresi basit miydi ki.

21/05/2014 tarihinde

Beyaz renk
2013 model
Birlikte götürülmüştür.

[url]http://img845.imageshack.us/img845/1481/8sjn6.jpg[/URL]
[url]http://img836.imageshack.us/img836/1703/g22z.jpg[/URL]
[url]http://img836.imageshack.us/img836/3487/ww97.jpg[/URL]
Allah hiç bir motor sahibine bunu yaşatmasın. Geçmiş olsun sanada hocam. Motosikleti son resimdeki gibi mi muhafaza ediyodunuz? Bir direğe falan zincirlimiydi?

disk kilidi felan varken mi aldılar hocam geçmiş olsun, bide şifreli kilidin şifresi basit miydi ki.

Basit bir şifre değildi .

Allah hiç bir motor sahibine bunu yaşatmasın. Geçmiş olsun sanada hocam. Motosikleti son resimdeki gibi mi muhafaza ediyodunuz? Bir direğe falan zincirlimiydi?

Doğalgaz borusuna kilitliydi.basit şifreler kullanmam hiç bir zaman ancak hırsız için basit yada zor yokmuş demek ki ...
Hiç bir motor sahibine yaşatmasın mevlam ....

21/05/2014 tarihinde

Beyaz renk
2013 model
Birlikte götürülmüştür.

[url]http://img845.imageshack.us/img845/1481/8sjn6.jpg[/URL]
[url]http://img836.imageshack.us/img836/1703/g22z.jpg[/URL]
[url]http://img836.imageshack.us/img836/3487/ww97.jpg[/URL]

Çok çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda motorunuza kavuşur, hayırlı haberleri duyarsınız. Tekrardan geçmiş olsun.

Basit bir şifre değildi .

Doğalgaz borusuna kilitliydi.basit şifreler kullanmam hiç bir zaman ancak hırsız için basit yada zor yokmuş demek ki ...
Hiç bir motor sahibine yaşatmasın mevlam ....
Belkide şifreyi cozmediler kesip gittiler. Kestikten sonra zinciri de almış olabilirler. Mümkün mertepe motoru otoparka bırakmak gerek :( en güvenilirinden

21/05/2014 tarihinde

Geçmiş olsun, çok üzüldüm.
İnşallah en kısa zamanda bulunur.

Bu tür vakalar yüzünden kasko yaptırmak istediğimden bahsetmiştim dün. Bugün fırsat bulur bulmaz Şair sigortaya gidip kaskoyu yaptırdım. İnanılmaz rahatladım. Senelik 1.280 TL Kasko ücreti. Yangın, hırsızlık, terör, deprem, sel gibi birçok sıkıntı sigorta kapsamında. Hatta fare kemirmesi bile kasko kapsamında. 1.280 TL'yi gözden çıkarabiliyorsanız herkese tavsiye ederim.

Çok çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda motorunuza kavuşur, hayırlı haberleri duyarsınız. Tekrardan geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, benimde yüreğim yaralı. Sen yine bağlamışsın, ben Öylece bırakmıştım ve kendime kızıyorum niye disk kilidini takmadın, halat bağlamadın diye. Ama sonuçta, onlar bile yeterli değilmiş.

Selamlar , geçmiş olsun çalanlara da lanet olsun :farao:

2013 full siyah 250 Cbr la araniza katildim. Uskudardayim her turlu iletişim paylasim gezi v.s acigim :) herkese kazasiz belasiz calintisiz gunler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Bu da ilk fotolar ,monster olmadan önce :)

3GHBlaA.jpg

wcuNjJy.jpg

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar. Ben bir soru sormak istiyorum.
Çift far tasarım cbr250r, kısa farda tek far mı yanıyor acaba?

Lastik önerisi bekliyorum arkadaşlar. Marka model ve fiyat olarak binlerce çeşit var kararsız kaldım

Beyler 1000 bakimina bizim.motora uygun beyaz yani mavi far ampulu gotursem takarmi servis ? Garanti disi kaliyomu ampulu degistirince ?

Motosikleti
Cbr 650F
Lastik önerisi bekliyorum arkadaşlar. Marka model ve fiyat olarak binlerce çeşit var kararsız kaldım

michelin aktiv pilot 3 kullanıyorum tutuşundan gayet memnunum. yoldaki beyaz çizgide çok deli kaydı düştüm ama onun dışında asfaltta sorun yok ani frenlerde felan kayıyo arka ama normal hafif motor sonuçta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar