Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İzmir İl Temsilcisi
hava kosullarına gore degısıklık gosterebılır.

ama suan ızmır oldukca sıcak genel ıtırabıyle sehır ıcınde 3 cızgı uzun yolda 2 cızgıye dusuyor aslında cızgı olarak degıl derece olarak baksak daha dogru olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

Bızım topıkte pek hang off calısan yok ama ben yınede bırkac destekleme yapayım :)

uzun zamandır calısma uzerındeydım teknıgı fazer ıle bıraz daha gelıstırdım soylekı.

bılıyosunuz kontra hang off bırde super motocuların dısa atılma teknıgı var.

Ben kontra pek sevmedıgım ıcın hang off teknıgını fazerda denemeye ve uygulamaya uzun suredır karar vermıstım .

cıhan54 sagolsun takoz cızımı yaptı fakat bende usengeclıkten gıdıp tornacıda yaptıramadım :):)

Bu teknıkte fazer ne yapar ne eder acaba dedıklerı gıbı vırajı kotumudur dusermıyım kalırmıyım gıbı endıselerım cok vardı. Arkadaslar aldırmayın fazerın vırajına kotu dıyen arkadas vıraja gırmeyı bılmıyodur bu kadar basıt.

tek yapmanız gereken arka amortısoru sertlestırmenız. eger yumusak olursa helekı hang off teknıgı ıle vıraja gırersenız posızyon degısırken cok sallanma yapar.

Fazer alırken hep derlerde nee fazermı frenlerı berbat vırajı berbat olursun patlarsın vs vs. 100 ıle gırılcek vıraja 150 ıle gırılırsa tabıkı patlanır gazcı apacı gelısı guzel konusan tecrubesız ınsanlara aldanmayın.

Omm akademıdende egıtım aldım ordada hang off ustundekı teknıgı bıraz daha oturttum dıyebılırım petrıc hoca sagolsun :)

Tuluma kıyamayıp dızlıklerı erıtıyorum sıleders malum pahalı :)

Bı ara yoldakı egımle bırlıkte hang off yaparken orta sehpayı koparıyordum onada dıkkat edın kıvılcım saca saca gıdersınız pagler zaten allaha emanet surtmeden olmaz :)

Bakısım cok yanlıs gozukuyo fotolarda kı oyle bakısıda tam ılerı atamıyorum kontrada cok basıt bakısı ılerı atmak fakat hang off'da yusuf yusuf oluyor ve bakıs yere dusuyor :)

Bakısı ılerı atma olayıda zaten zamanla..

vırajın cıkısına ufuk noktasına bakarak apex noktasını ayarlamak cok kolay. fakat durdugunuz yerde donerken sureklı apex noktası gozunuzde olusturuyorsunuz .

Sıze onerım benım gıbı vıraj manyagı olursa 2-3 tavsıye.

cevre yolunda egımlı yerlerde vıraj calısmaya gıtmeyın zaten yollar egımlı muhendıslık olarak yatırmasanız bıle motor %20 egıme kavusuyor.

eger duz zemınde motoru yatırırsanız bos alan bulabılırsenız calısın. duz zemınde kontra yada hang off olarak yatırırsanız egımlı cevre yolu yada dar yollarda vırajı yer bıtırırsınız :)

bu calısmayı yaparken bazı arkadaslar dustu mutlaka takoz takın bende dusebılırdım sadece sanslıyım.

tek kotu yanı naked motorda dız verırken kollar gıdon dık olmasından dolayı bıraz komık duruyor :)

Herkese saygılar :)

kr6dXv.jpg
[/url][/IMG]

oQV4d2.jpg
[/url][/IMG]

gl6MY2.png
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yanaklar fazla dayanmaz sana Cemcim ::sm_smile

Motora egsoz takmak istiyorum ama cok ses ckarmasn istiyorum ne alsam acab ne onerebilirsiniz?

Rolantide we dusuk dewirlerde fazla ses ckarmasnki otopark yaknndaki dayreler rahatsz olmasn tk derdim bu yoksa leo ii giderde...

Yoshi de sesli.Ben o yüzden sattım:) ses filan güzel de inan trafikte çekilmiyor bide çok dikkat çekiyor.

Orjinalinin sesi gayet yeterli bence...

Motosikleti
Diğerlerinin yanında yoshi gayet şiir gibi geliyor bana kalırsa. Diğerleri çığlık çığlığa gidiyor çünkü..

Tiger eksoza ne diyosunuz arkadaslar kullanan sesini bilen warmi karbon olan modeli digil oteki modeli int de bitane war susturucusu yokmus youtubda bakdm bazi wideolar ii bazisi kotu kararsz kldm

İzmir İl Temsilcisi
Tıger egsoz gayet guzeldır alt devırlerde sesı kısık ust devırlerde baya bagırır.

Yakın bır arkadasımda vardı test ettım orta sevıyede rahatsız edıcı degıl ama 4 sılındır sesınıde hıssettıren bır egsoz.

Tiger eksoza ne diyosunuz arkadaslar kullanan sesini bilen warmi karbon olan modeli digil oteki modeli int de bitane war susturucusu yokmus youtubda bakdm bazi wideolar ii bazisi kotu kararsz kldm

Ben Tiger RS-800 kullanıyorum memnunum, sesi ve patırtıları benim hoşuma gidiyor. Video çekmiştim dinleyin belki sizde beğenirsiniz. Almayı düşünürseniz sahibindeki satıcılara tek tek mesaj atın en uygun fiyatı verenden alın :cherry:

http://www.youtube.com/watch?v=-wMfhVkjIx8 & http://dai.ly/x1ph2a6

Motosikleti
Arkadaşlar merhaba. aşağıdaki ilan hakkında görüşünüzü alabilir miyim? muhtemelen benim cbr ile bunu takas edeceğiz. aramızda rakam pürüzü kaldı. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...dia-ediyorum-daha-temizi-yok-165213600/detay/

Bu Fazercanlara nolmuş böyle yav fiyata bak :santa: Bu fiyata 2 sene önce en kral ve full + abs'lisini alıyordun.. :sunny: Piyasa ne kadar da şişmiş..

Neyse, senin içine sindiyse, alırım diyorsan al arkadaşım. Temiz motora benziyor... Fakat en güzel rengi dediğine bakma, kuzguna yavrusu güzel gelirmiş :mrgreen: En tutulmayan rengi aslında. ::sm_smile

Bu Fazercanlara nolmuş böyle yav fiyata bak :santa: Bu fiyata 2 sene önce en kral ve full + abs'lisini alıyordun.. :sunny: Piyasa ne kadar da şişmiş..

Neyse, senin içine sindiyse, alırım diyorsan al arkadaşım. Temiz motora benziyor... Fakat en güzel rengi dediğine bakma, kuzguna yavrusu güzel gelirmiş :mrgreen: En tutulmayan rengi aslında. ::sm_smile

valla haklısın. geçen sene 13 olan motorlara 15 deniyor. ben motor temiz olduğu(tramer vb.temiz) ve garanti verdiği için sıcak baktım. ayrıca takas işi de var. cbr 250 yi ilana koyduk 20 gün oldu hala satılmadı. motorda hiç bir şey yok tertemiz ama ne iş anlamadım. millet 10500-11000 istemiş ben 9600 yazdım. yine de yok. piyasa mı durgun yoksa millet hep yeni mi alıyor bilemedim. hızlı satılır diye sym wolf yerine cbr aldık o da böyle oldu. hayırlısı bakalım. yorumun için teşekkürler Cihan kardeşim.

valla haklısın. geçen sene 13 olan motorlara 15 deniyor. ben motor temiz olduğu(tramer vb.temiz) ve garanti verdiği için sıcak baktım. ayrıca takas işi de var. cbr 250 yi ilana koyduk 20 gün oldu hala satılmadı. motorda hiç bir şey yok tertemiz ama ne iş anlamadım. millet 10500-11000 istemiş ben 9600 yazdım. yine de yok. piyasa mı durgun yoksa millet hep yeni mi alıyor bilemedim. hızlı satılır diye sym wolf yerine cbr aldık o da böyle oldu. hayırlısı bakalım. yorumun için teşekkürler Cihan kardeşim.
Bu motoru satan arkadaş ya hiç bordo-siyah,laci-siyah fazer görmemiş hayatında ya da griye karşı özel bir sempatisi var :)
Valla kardeşim ne desem bilmiyorum ki 2005 model 47 binde bir makina alıyorsun ve 15 binlira veriyorsun
anladığım kadarıyla arka çantayı vermiyor sadece demiri yazmış. Eğer alacaksan bari çantayı da alda biraz daha az zarar et
birde lastiklerin durumuna bak yine de sen motosiklette diş kalınlığı önemli değil maalesef üretim yılına bakacaksın 3 yıl ve sonrası üretim ise ciddi sıkıntılar yaratır sana değiştirmen gerekir
KArar ve para senin şimdiden hayırlı olsun

FAzerın en çok tutulan reni budur
u0np.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Bu motoru satan arkadaş ya hiç bordo-siyah,laci-siyah fazer görmemiş hayatında ya da griye karşı özel bir sempatisi var :)
Valla kardeşim ne desem bilmiyorum ki 2005 model 47 binde bir makina alıyorsun ve 15 binlira veriyorsun
anladığım kadarıyla arka çantayı vermiyor sadece demiri yazmış. Eğer alacaksan bari çantayı da alda biraz daha az zarar et
birde lastiklerin durumuna bak yine de sen motosiklette diş kalınlığı önemli değil maalesef üretim yılına bakacaksın 3 yıl ve sonrası üretim ise ciddi sıkıntılar yaratır sana değiştirmen gerekir
KArar ve para senin şimdiden hayırlı olsun

FAzerın en çok tutulan reni budur
http://imageshack.com/a/img854/3850/u0np.jpg

Kendi eski motorunu niye koyuyon benim eski motoru koysana birader ::144::

Motosikleti
Sen kavramları karıştırıyosun. Sen motoru kullanmadın/kullanamadın, ben motoru kullandım.. Hor kullanmak ayrı birşey, bknz: motocross ::belge::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar