Yarına bir tane mt-07 alıyorummmmmmmm vee en kısa zamanda koruma demirinin imalatına başlıyorummm
Kırmızı mı yoksa beyaz mı sizcee?
adam ölçüsünde metal plaka kestirip yaptırmış. mantıklı geldi bana da.
http://www.motorcycle-talk.net/forum/attachment.php?attachmentid=85&d=1397822145
Ben motoru aldığımda İzmir'den Bursa'ya getirdim ve rodaj nedeniyle 5 bin dviri geçirmedim. Bu devirde 6. viteste 120 yapıyordu ve rüzgarın biraz yorması dışında 330 km yolu tek yemek molası ile rahatça geldim. Ne popom ağrıdı ne de başka bir yerim. Tek eksiğim sesi daha iyi kesebilen bir kasktı. Kulaklığım olsa bir o kadar daha rahatça gidierdim.
Motor gerçekten harika ama bu motorun gücünün şehir kullanımı için gereğinden çok fazla olduğunu düşünmeye başladım. Rodaj devirlerinde bile bana fazla fazla yetiyor, rodajdan sonraki sınırlarını denemeye cesaretim olur mu bilemiyorum ? Açıkçası düşük hacimli motorların stressiz kullanımını özlemeye başladım sanki. Pulsar'ı test ettim, gücü bana harika geldi doğrusu... Motoru bir sürü borca girip aldık, acaba satıp küçültsem mi diye düşünüyorum.
Selam ben de Nazilli denim. Renk olarak ikisi arasında kaldıysan beyaz öneririm. Ben sırf renk için bekliyorum deep armor istiyorum. koruma demirine başla hemen ilk siparişi ben verdim say![]()
lastikler nasıl michelin ? acaba benim bayi michelinleri söküp bana bridgestone'u mu verdi ? bende de beyaz var da şaşırdım
evet çanta biraz büyük olmuşkaç litre o çanta,ve tam maliyeti nekadar ?
Bugün ben de mt-07 sahibi oldum![]()
lastikler nasıl michelin ? acaba benim bayi michelinleri söküp bana bridgestone'u mu verdi ? bende de beyaz var da şaşırdım
Ben Xmax 400 ümu satip mt07 aldimvalla çok takdir ettim. herkes bu kadar gerçekçi konuşamaz. ben de şunu diyorum büyük cc li motor iyi hoş da, daha önce hayatta binmem dediğim scooterın rahatlığına o kadar alışmışım ki, inan şehir içinde scooterı şimdiden özlemeye başladım. herhalde bu yaz hevesimi alıp seneye bir xmax 400 alırım ben. hakikaten büyük konuşmamak lazımmış, scootera binmem diyordum zamanında sürekli ama yaş ilerledikçe insan değişiyor.
Grenaji kestiler mi montaj yaparken ?buyrun çantalı hali
[url=http://hizliresim.com/1PJYGY][url]http://i.hizliresim.com/1PJYGY.jpg[/url][/url]
sırt dayama pedi de mevcut, henüz takmadım onu.
Merhabalar
Marmaristen aldık geldik bugün, beyazı tercih ettim ben de, yarına da plakasını falan çıkarırım artık.
Tamamdır hocam, pazartesi ilk iş ona başlamayı düşünüyorum, hazır motor da elimizde![]()
Teşekkür ederim hepinize, ben de canlı canlı karşılaştırdıktan sonra beyazda karar kıldım. Lastikleri daha test etme şansım olmadı, plaka yarın çıkacak o yüzden pek fazla gezip bakmadım. Fakat motorsiklet çok hoşuma gitti, direk kafa kaldırıyor![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Daha önce hiç takoz yapmadım, o konuda bilgim yok fakat biraz önce ustalarla inceledik nerelere bağlantı verip koruma demiri yapabileceğimize, birkaç fikir edindik pazartesi başlıyoruz hayırlısıyla..![]()
Buyrun çantalı hali, sırt dayama pedi de mevcut, henüz takmadım.