Balıkesir den motoeu aldigimda sormustum nasil takiliyor diye demek sizinkinide kesmisler.Birde zahmet olmazsa cantasizda foto ekleyebilirseniz cok sevinirimTamam beyler, haftasonu agvaya gidiyorum insallah, o zaman cekerim bol bol. Cantayi normalde takmiyorum.
elbette sistem basit ama koruma urunlarinde malzemenin yapisi kalitesi onemli. Bu aparatlar gercekten ozel degisik nalzemeler. Muhendisler ve ozel ekipler ile tasarlaniyor. Ben bizim sanayideki tork anahtari bile kullanmayan ustalara guvenmiyorum. Tercih tabi. Cok daha ucuza sanayide de yaptirilabilir ana ben tercih etmiyorumBu takozu taa ingilterelerdenmi getirttin?
Valla müthiş bir icatmışimkanı yok yapılamaz komplike bi şeye benziyor!
Kesinlikle ucuz degil katiliyorum. Ama radyator, ayna , manet daha pahali. Ben cok canta insani olmadigimdan (sirt cantasi simdilik yetiyo) bunu ilk siraya aldim.kargo dahil 280 liraya geliyor yani koruma takozları,benim için biraz pahalı geldi bütceyi çantaya ayırmak niyetindeyim, madsky 1-2 tane çantalı resim koyabilirmisin,önceki resim pek belli olmuyor da

ocak ayı vergisini ödeyecek miyim diye merak eden arkadaşlar için.
tescil ve trafiğe çıkış tarihi 21-04-2014 olan mt-07 için
[url]http://i.hizliresim.com/7m66pm.jpg[/url]
Zincir yağlamak çok sorun oluyor, arka sehpaya kaldırma aparatı nereye takılıyor bilen var mı ?
internette adam akıllı aksesuar resmi yok,ya kimse bir şey takmadı,yada sadece şu anda bu motoru biz kullanıyoruz
mt 09 kullanıcısına sunulan anahtar setine bak, ulan benim elime tutuşturdular anahtarı birde ezik ezik anahtar cepten çıkmaz muhabbeti yaptılar yine
[url]http://i.hizliresim.com/9XmO6Z.jpg[/url]
Ankara'li mt07'ciler nerede dolaniyor? Forumda goruyorum bir suru alan olmus Ankara'dan yolda bi denk gelemedim.
Merak ettik kardesim, gorsem ceviricem bi bakalim nasilmis su motor diye de yok...
Neyse ben gormezsem de siz mavi 600fa gorurseniz cevirin beni madem, korna el kol falan bi sey yapin.
Bu arada herkes gule gule, kazasiz, guzel gunlerde kullansin motorunu arkadaslar...