2014 Kasa Honda CBR250R Almış Bulunmaktayım...

Hayırlı olsun güle güle kullanın,yanlız montu bende kullanıyorum yazlık pıt pıt ter akıttırır size benden söylemesi :mrgreen:

hadi ya. başka önerdiğiniz bir alternatif var mı ? henüz değiştirme şansına sahibim ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...

çok teşekkür ederim

fotoların orjınallerını yuklemenı ıstesem cok mu sey ıstemıs olurum? :)

maasallah.kazasız belasız.cıdden oncekı kasasından farklı bence.ozellıkle trıcolore ve repsol

Söyliyim gerçekten çok fena terletir mutlaka sözüme geleceksiniz :mrgreen:

R racing demektir. mont yanlış bılmıyorsam kışlık, korumaya önem verıyorsanız deri yada tekstıl korumalı file mont( alpinestars viper air modeli tam ismi bu galiba 600 tl cıvarı) önerırım. repsol e bayılıyorum cbr 125 ede aynı renk seceneklerı gelır mı acaba aynı kasayla dıye dusunmekteyım. Bide taksit olayını anlatır mısınız? Hayırlı kazasız belasız kullanımlar..

Kardeşim yaşadığın sevinci ancak tahmin edebilirim. Gis eğitimine giderek doğru yapıyorsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

fotoların orjınallerını yuklemenı ıstesem cok mu sey ıstemıs olurum? :)

maasallah.kazasız belasız.cıdden oncekı kasasından farklı bence.ozellıkle trıcolore ve repsol

Cok sey istemis olmazsin ama programla çektim orjinalleri malesef yok :) salı günü bidaha gidicem Allah izin verirse normal kamerayla çekip yeniden bu sayfa altına atarim fotoğrafları :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

R racing demektir. mont yanlış bılmıyorsam kışlık, korumaya önem verıyorsanız deri yada tekstıl korumalı file mont( alpinestars viper air modeli tam ismi bu galiba 600 tl cıvarı) önerırım. repsol e bayılıyorum cbr 125 ede aynı renk seceneklerı gelır mı acaba aynı kasayla dıye dusunmekteyım. Bide taksit olayını anlatır mısınız? Hayırlı kazasız belasız kullanımlar..

Mont yazlık. Ama ne kadar yazlik orasi tartisilir :) kullanan bi abimiz çok terletiyo dedi ancak ekipman egitim ve motor hep birlikte alınca konforu sanirim 2.plana attim. 400 tl daha kalmadi ne yazikki :) kredi kartina 9 taksit bankadan kredi cekersenizde 5.000 tl pesin kalani 36 ay vadeli yapabiliyolarmis

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

Kardeşim yaşadığın sevinci ancak tahmin edebilirim. Gis eğitimine giderek doğru yapıyorsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Tesekkur ederim abi insallah hepimiz kaza bela görmeyiz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

hayırlı olsun tekerine taş değmesin..

Amin hocam tesekkur ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

Söyliyim gerçekten çok fena terletir mutlaka sözüme geleceksiniz :mrgreen:

Ah be abicim dur mutluluğuma çomak sokma :D aklım montta kalıcak simdi hem bu aralar hava yagmurlu :p :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

hayırlı olsun..k.b.c.. :rendeer:

K.b.c ne anlama geliyo desem cokmu cahil olurum ? :) :)

hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. bu kasa çok iyi ayrıca:)

hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. bu kasa çok iyi ayrıca:)

Teşekkür ederim evet bende çok sevdim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

fotoğrafların orjinalini koysaydın?=

hayırlı olsun.

Eyvallah. Öylesine çekilmis
fotograflardi. Bu programi kullandigim icin bunla cektim. Yakinda orjinalleride cekicem

Hayirli uğurlu olsun Allah ekipmanlarına muhtaç olacak bir durumla karsi karsiya birakmasin seni

kaza bela ceza

SIZ

:)

Yeni birşey de öğrendik :) Ozaman size de k.b.c :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------

En guzel rengini almissin hayirli olsun

Teşekkür ederim bencede cbr icin karakteristik bi renk :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

Hayirli uğurlu olsun Allah ekipmanlarına muhtaç olacak bir durumla karsi karsiya birakmasin seni

Amin hocam çok teşekkürler. Sizde kaza bela gôrmeyın insallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar