Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Arkadaşlar merhaba. bu başlığın konusu XJ6 değil ama kardeş motor olduğu için aşağıdaki ilan hakkında sizin de fikrinizi almak istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-temiz-makine-hayirli-olsun-151471275/detay/

Hmm ABS'li olması güzel, F olmaması dezavantaj... Tramer kaydını da sorgulattın mı sıkıntı yok bence gayet güzel bi makine. Test etmişliğim de var, tatmin edecektir seni.. Yalnız, lastikler orjinalleri duruyo, mermer gibi olmuştur onlar, motoru aldığın gibi değiştirmelisin. Kişisel bi tavsiye, alırsan alt sakalı da kırmızı yaptır :cat:

Orjinal Yamaha 281 lira birde motobakkalın sattığı 95 liralık takım var.
Arayıp bilgi alacağım neyin nesi de diye.

Forumdan belki taktıran vardır?

Hmm ABS'li olması güzel, F olmaması dezavantaj... Tramer kaydını da sorgulattın mı sıkıntı yok bence gayet güzel bi makine. Test etmişliğim de var, tatmin edecektir seni.. Yalnız, lastikler orjinalleri duruyo, mermer gibi olmuştur onlar, motoru aldığın gibi değiştirmelisin. Kişisel bi tavsiye, alırsan alt sakalı da kırmızı yaptır :cat:

Az önce görüştüm, dediğin gibi lastikler orijinal lastikleri. KM de oynama yok binilmiyor fazla dedi. sol karenajda tamirat varmış yani çatlağı yama boya ile kapatmışlar. sebebi yana düşme diye anlattı ama bilemiyorum tabi. en ilginci de ABS var mı yok mu net bilemiyorum demesi oldu. sizce bunu şasi no ile servisten vb.öğrenebilir miyiz?

İzmir İl Temsilcisi
Abs olup olmadigini bilmiyosa adam bilincsiz acemi kullanici alma derim.

Bi insan abs sorusuna nasil bilmiyorum der kendi motorun yahu :)

valla bakalım. baktırmadan olmaz zaten. İzmir'de tavsiye edebileceğiniz bir usta yada yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Adam ABS'yi belki topuklarını yere vurarak yapıyodur ::gazete::

İzmir İl Temsilcisi
devir saatini tam gorsem belli olacakta yarim cekmis absden dolayi fiyati ucuz geldi.

birde 2009 model 12 binde hic inandirici degil

281 lira fiyat veriyor Motoliz gidon rulmanlarına bu ne ya!

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

Arkadaşta Honda NC700X var onuda kullanıyorum fakat Fazer'e göre daha normal gibi. Neyse cumartesi baktıracağım ama bazı arkadaşlar 150-200 lira değişiyor demişler pek gerçekçi gelmedi bana...

XT660X pek beğenmedim doğrusu.

Ben istanbulda gopta oturuyorum evimin yakinindaki ustaya goturdum tavsiye uzetine orda sorunumu mustafa usta diye birisi var cozdu. ara konus istiyosan veya git goster zaten gormeden bisey demez. Moto expert dukkanin adi 0538 488 71 92 . Zaten anlarsin dukkana gittigimde yapip yapamayacagi hakkinda bosuna servise gomulme bana servis 350 tl dedi motoliz..

evet ABS yok bende resimleri kıyaslayarak gördüm.
KM olayı bunlarda da Fazer gibi oynanabilir mi acaba?
Bir de İzmir'de motoru gösterebileceğimiz bir yer veya usta var mı tavsiye edebileceğiniz?

Ben istanbulda gopta oturuyorum evimin yakinindaki ustaya goturdum tavsiye uzetine orda sorunumu mustafa usta diye birisi var cozdu. ara konus istiyosan veya git goster zaten gormeden bisey demez. Moto expert dukkanin adi 0538 488 71 92 . Zaten anlarsin dukkana gittigimde yapip yapamayacagi hakkinda bosuna servise gomulme bana servis 350 tl dedi motoliz..

Teşekkür ederim, hafta sonu hava da iyi olursa servis servis usta usta dolaşacağız herhalde:) offf offff

Aynen cok yere goturme her kz baska bisey soyler canin sklr bildgn tk yere git bncede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar