gergi değişimi yaklaştığı halde bile bile gittim sadece zincir aldım. bakalım kaç km sonra tekrar şıkırtı yapacak diye... 1000 km sonra yaptı
şu anda zarıl zorul ötmüyor motorum youtube dakiler gibi ama ses belirgin hale gelince gergiyi değiştiririm. ancak tüm bakımları yapılsa da fazer'lar hafif şıkırtılı çalışır. anormal bir ses oluşursa gergi + zincir değişimi gerekir...
zinciri de değiştirme vakti yaklaşmış sanki, ancak o km de bi supap ayarı iyi olur.
şunun gibi:
http://www.youtube.com/watch?v=jQQni9FPCuM
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------
makro fotoğraflarını çeker misin? fatih kılıçlı bayağı bi ucuza satıyor... aslında şüphelenmiştim ve almaktan vazgeçmiştim ama sen almışsın ve detaylı görme şansımız var

güle güle kullan. esjot'un iyi olduğunu söylüyorlar, aslında afam dişlilerin çok iyi olduğunu duydum ama DC dişli hakkında bi yerde bişey göremedim yabancı ve Türk forumlarında. malum koparsa bacağa ya da geldiği yere çok ciddi zarar verebiliyor, omura gelirse öldürüyor. bu yüzden zincirin en iyisini almak şart, mümkünse X ring