hocam o resimdeki cbr 125 benim değil. motorumu park ettiğim yerde ki arkadaşlardan birinin. ben yzf ile boyut karşılaştırılması bakımından fikir olsun diye çektim o resimleri.(yan yana denk getirmişken) Yani o eksozun sesi hakkında bir fikrim yok. Ama olurda sahibiyle yakalarsam dinler bakarım. Hatta videoya da çekerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
hocam zaten o motor zaten arkadan incecik gözüküyor

o motorun sahibi plakalığı iptal edip daha sivri bir görüntü yakalamış ama bu motoru daha uzun gösterdiğinden daha da ince göstermiş. Bakalım plakalıklı denk getirirsem onlada çekerim resimleri ki resimdeki cbr 125. zaten 250r dan daha ince gözüküyor. Tabi lastik kalınlığı göz yanıltıcı olabilir. Ama hatları bakımından olsun vs cbr yzf den iri bir motor. yzf nin sadece yükseklikten ve biraz daha hatlı yapılışından dolayı iri gösteren bir yapısı var.
bugün gezinirken öyle bi grup sayfasında denk geldim. Bu resimdeki abimizde cbr'a taktığı ön ve arka lastiklerle gayet iricene bi görüntü yakalamış... tabi bence görüntüden öte motora bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
http://i.imgur.com/GTk6qzy.jpg