Resimlerde paylaşılan bölgeye bakarsanız kabloların dağınık,bantlanmamış beyinleri sağda solda,artı aküdyü patlatıp ordan enerji almış onuda koyarım.
Far tesisatından sonra motorum iki kere yolda bırakmıştır.
Fardan değil o motorun bozulması dedi bana fardan önce çatır çatır çalışıyordu.
Yok telsiz arızalı dedi bişiler yaptı çalıştı pat yine kaldım bu sefer anahtar okumuyor dedi.
İstanbulda bu kod ve beyin işlerini yapan çok az yer var orası aranmış 600f beyni varmı diye bize gelir heryerden istihbarat
Keçe tamiri yaptım dedi yapamamış şakır şakır yağ akıodu 2 demirdende.
Gkn motorla benim muhabbetim 2008 lere dayanır ama bu şekilde yapılan tesisat allah korusun motoru bile yakar.
Benim gibi ondan şikayetçi adamda var rahat ol ben söylüyorum herkez işine göre gider yada gitmez ben bana yapılanı söylüyorumki ona göre tedbir alsınlar.
Kimseyle kişisel bir problemimiz yoktur ama 2 teker bu ADAM gibi işçlik yapacaksın o zaman!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Şunuda eklim motorcu kardeşim yada abim belki büyüksünüzdür benden 2 tane servise gösterilip aynı şeyleri söylediler.Bilinçsiz yazılan birşey değil.
Egzantrik zincir gergisi ses yapıyormuş bunu bile anlamadı deseki kardeşim buda var ben farı yaptıramazdım saten olan parama oldu allah büyük.
Motosiklet piyasası midemi bulandırdı vala ne yalan söylim.Bunlar tecrübe oldu biyandanda![]()
bende GKN motors müşterisiyim. Şimdiye kadar hiçbir konuda hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım... orda herkes angel demon projector led şeritleri yaptırıyor. Şu ana kadar adamların bir tane şikayet aldıgını ne gördüm ne duydum keza arkadaşlarımızın motosikletlerinide orası yaptı. zaten www.facebook.com/motofar sitesine girerseniz neler neler yaptıklarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. bu adamların yaptığı ilk motosiklet değil. arabalar motosikletler adamlarin elinden birton araç geçti kimsede sıkıntı yok ve bitek sende varsa sorun sendedir veya ustandadır bence.. ayrıca o kişiler seni geride çağırdı. sorunun o olmadıgınıda söyledi. hatta sırf senin için rahat etsin diye mal iadesinede gittiler. mevzuyu ben biliyorum burda kimseyi kandirmana gerek yok. hadi onuda geçtim 600F e yabancılar desen ilk yaptiklari 600Fte seninki değil. ayrıca allah motor yakar demişsin... 12v un motor yaktıgınıda ilk defa duydum... 2.cisi ise keçeler tamir olmaz değişir buda ayrı bir konu. ayrıca madem bu kadar dertliydinde bu adamlar sana hem parça hem iade garantisi verdilerde sen niye gidip ADAM gibi karşılarına çıkaçağına gelmiş burda ağız kalabalığı yapıyorsun onuda açıklarsan sana zahmet ? bence geri adamlarin yanina gitmemenin sebebi hasarin başka yerden oldugu ortaya çıktı tekrar karşılarına çıkamadın sanırım. adamlar bu kadar yaptiklari işin arkasındayken hemde.