Ktm 1190 Adventure,Ktm 990 Smt Turlaması

Çamur yada tahlil edilemeyen zeminlerin haricinde videoda ki arazi şartları için lastik değişimi gerekmez.Tabi bu fazla atraksiyona girilmeyecek bir sürüş için geçerli.Genel olarak asfaltta sürdüğüm için arazide fazla şımarmadan eğlenceme bakıyorum :) Bu arada teşekküler .

Yıldırım ağabey hayalimdekini yapıyorsun.990 Smt bir yaşam tarzıdır.Sürmeyen bilemez ne olduğunu.
İlerde inş. 990 smt-Dorsoduro tarzı motor almayı planlıyorum.
Senin motoru ilanlarda da hep görüyordum.
K.bakmayında 990 smt alacak adam 3 bin devirde 90-100 le sürecekse hiç almasın.
Bu yazılarımı bir apaçinin yazısı mı olarak algılıyosunuz bilmem ama araştırdığınızda sizde göreceksiniz 990 smt yi.
O motor aksiyon motorudur,ekşın seven adamın motorudur o.
Dakika 2.41 deki asfalt türü burda bol miktarda mevcut.Yan vermenin tadına doyum olmuyor.
Keyifle seyrettim videoda emeği geçenlerin elinize sağlık

Son düzenleme:
elıne saglık.cok guzel cekım olmuş.

*

gereksız bılgı :p alarm ve dıger anahtarlar mesnetı cızıyor yahu. plastık kılıflar var ufak anahtarlar ıcın ;) tekrar maasallah 2nıze ve makınlere ;)

Bi ara direksiyona kapladığım deriden artan parçalarla

http://www.renaultclubtr.com/forum/renault-19-europa-kulubu/90840-direksiyonu-deri-kapladim-el-emegi-goz-nuru.html

canavarın anahtarlığınıda yapmıştım

10157379_10152302613849556_1374650010_n.jpg

iki tarafıda açık birtaraftan kontak diğer tarafta çantanın anahtarı çıkıyor.

Beğenmene sevindim Sercan teşekkürler ,kesinlikle haklısın .Bu yaşam tarzı algısı bende Supermoto sokak stilinden geliyor.Bu yüzden aklımda olan iki model Dorsoduro ve Smt idi senin de söylediğin gibi :)Her türlü zevki yaşatacak tork delisi eğlence motosikletleri bunlar.Alacak kişi zaten aradığını bulamayınca daha uysalına yönelecektir :). Şu an koruma demirlerini bekliyorum.Onlar geldiğinde daha farklı çekimler yapmayı planlıyorum bu sefer daha kaliteli bir asfaltta:)

Yıldırım ağabey hayalimdekini yapıyorsun.990 Smt bir yaşam tarzıdır.Sürmeyen bilemez ne olduğunu.
İlerde inş. 990 smt-Dorsoduro tarzı motor almayı planlıyorum.
Senin motoru ilanlarda da hep görüyordum.
K.bakmayında 990 smt alacak adam 3 bin devirde 90-100 le sürecekse hiç almasın.
Bu yazılarımı bir apaçinin yazısı mı olarak algılıyosunuz bilmem ama araştırdığınızda sizde göreceksiniz 990 smt yi.
O motor aksiyon motorudur,ekşın seven adamın motorudur o.
Dakika 2.41 deki asfalt türü burda bol miktarda mevcut.Yan vermenin tadına doyum olmuyor.
Keyifle seyrettim videoda emeği geçenlerin elinize sağlık

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Not: Youtube için güncel hızlı dns numaraları 195.46.39.39 - 195.46.39.40

Video link :http://www.youtube.com/watch?v=3uawGAiFtpM

videoyu link olarak da paylaşabilirmisiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar