Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benzin ibresi yanıp sönmeye başladığında(yedek depo) deneme yaptım sıfırladım sayacı
tam 70 km gitti daha da gidiyor tahminim bi 15-20 km daha gider 100 km ye yakın gidiyor.
benzin biteceği zaman zaten haber veriyor 2.viteste gazı birden verin teklemeye giriyor motor stop falan etmiyor düşük devirlerde her türlü gidiyor.
bende birde tiger egzoz ve kn hava filtresi var.
merak eden arkadaşlara yazayım dedim.

arkadaşlar 10000 km ye yaklaştım fabrikada takılan lastikleri kullanıyorum sizce değiştirmem gerekir mi? siz hangi marka lastikleri kullanıyorsunuz? biliyorsunuz fabrika çıkışı takılan lastiklerin yol tutuşu berbat. Michelin Pilot Sporty düşünüyorum 500-550 tl arası maliyeti var. ne dersiniz?

arkadaşlar 10000 km ye yaklaştım fabrikada takılan lastikleri kullanıyorum sizce değiştirmem gerekir mi? siz hangi marka lastikleri kullanıyorsunuz? biliyorsunuz fabrika çıkışı takılan lastiklerin yol tutuşu berbat. Michelin Pilot Sporty düşünüyorum 500-550 tl arası maliyeti var. ne dersiniz?

benim 14 500 km de hala orjinal lastikler takılı
bende o lastikle değiştirmeyi düşünüyorum

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
atmam atmam :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

güzelde olsa sinyaller kapattıgında kapanıyor bu sıkıntıyı çözmelisin .sinyalleri kapanır pilakalıgın ön baglantı vidavına parca ekleyerek takarsan sinyaller sabit kalır kapanmaz .bu yüzden sıkıntı çekmezsin .

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
zaten kapalı gezdıgım zaman kısıtlı en fazla 3 dakıka sonra tekrar acıyoruz onda da serıt degısmeyız ufak sınyal aldım 4tane ama hıc begenmedım orjınallerı daha stabıl calısıyor sallanmıyor oynamıyor vs vs her yonden orjınal ıyıdır koydum koseye duruyor takmam onları

zaten kapalı gezdıgım zaman kısıtlı en fazla 3 dakıka sonra tekrar acıyoruz onda da serıt degısmeyız ufak sınyal aldım 4tane ama hıc begenmedım orjınallerı daha stabıl calısıyor sallanmıyor oynamıyor vs vs her yonden orjınal ıyıdır koydum koseye duruyor takmam onları
akıllıca sinyallere ben çözüm düşünürüm yakından göreyim yeter...

C&T

benım boy da 1,85 gayet memnunum

doğrudur. hani dedim ya daha iyisi şamda kayısı :)

iyi sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

atmam atmam :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

[url]http://i.hizliresim.com/xB78ZQ.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/wzonAO.jpg[/url]

[url]http://i.hizliresim.com/w1ONkY.jpg[/url]

dostum güzel olmuş güle güle kullan ..

kaça maal olduğunu birde senin şu arka sepha fiyatını yazarsan çok memnun olurum ..

Selam arkadaşlar, bizim motora bu branda olur mu ? m beden büyük gelmez sanırım.

http://www.hepsiburada.com/liste/tex-260-su-gecirmez-ruzgara-ve-kara-dayanikli-branda-/productDetails.aspx?productId=ottex260&categoryId=20029256#Gorseller

mehaba arkadaşlar ilgilenen olursa givi marka arka çanta demiri var elimde givi sr1103 çiziksiz 120 tl

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
arka canta demırı 100 tl palaka lık 40 lıra fuardan

Merhaba,

Honda CBR 125R almaya karar verdim ve kısmet olursa ilk motorum olacak. motor hakkında hiç bir bilgim yok nette araştırdığım kadar var, sizlerden motor alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda yardım talep edecektim beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. ilk motorum olacak bu yüzden kandırılmak istemiyorum ve parasını cok zor buldum bu bakımdan baya korkuyorum nasıl olacak diye. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla
Erhan ALBAYRAK

İST / BAŞAKŞEHİR

Kazasız Belasız Sürüşler İnşallah

konu baya aşşağılara düşmüş ..olmaz... yanlış ters nerde bu eroll... nerde yeşil elbiseli adam...

dün yıkadım mis gibi oldu ama bu gün yağmurlu...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
valla kardo tank pad branda felan aldım dun onlarla oylandım bıraz bakalım bı kontrol edıcem bırazdan yıne bu brandadan da kedı gırerse yandık valla dunyanın parasını verdım yoksa koltukcuya verıcez koltukta baya bı cızık olustu yırtacak namussuz kedı sedat ne yaptı degıstımı camı

valla kardo tank pad branda felan aldım dun onlarla oylandım bıraz bakalım bı kontrol edıcem bırazdan yıne bu brandadan da kedı gırerse yandık valla dunyanın parasını verdım yoksa koltukcuya verıcez koltukta baya bı cızık olustu yırtacak namussuz kedı sedat ne yaptı degıstımı camı

sedat daha camı değiştirmedi... eli kulağında ama her an değiştire bilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar