Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese merhaba, 3 Mart 00:25 Bursa Kültür Park

xBdym9.jpg

C&T

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz ve motorunuz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin .

bende işlerin yoğunluğu sebebi ile uzun süredir giremedim yeni uye olmuş gibi hissettim birden :)

ee arakdaşlar ben bi halt ettim giremedim fuara girenlerden havadisleri bekliyoruz ... mümkünse bol bol resim :D

Merhaba arkadaşlar

motorumu satıyorum düşünenler için ilan linki burada

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-sifir-ayarinda-155868447/detay/

hepinize iyi akşamlar motorun ön arka dişli ve zinciri değişmesi gerekiyor istanbul içinde önerebileceğiniz neresi vardır bugün ümraniye honda da sordum 350tl gibi bir fiyat söylediler

Ben bu motora ilk hayal kurdugum zaman 7000 liraydı gittikce zorlastırıyolar neyse 2. el yolu gözüktü 6000-7500 arasında 2. elleride ama genelde o 2. ellerde motor hep garaj motoru bırakın kazayı yana bile yatmamış (!) :D temizini bulup almak lazım artık.Birde şu konuya değineyim boyum 185 kilom 70 ne zamandan beri küçük kalır altımda falan dıye dusunuyodum Gecen hafta motosiklet fuarı vardı gittim orada gorme ımkanım oldu motoru üzerine bindim benim ve benim boyutlarımdakı bırısı ıcın bence hiç sıkıntı değil arkadaslarımda iyi durdugunu söyledi ki bilmeyen kişilerde değil.Eğer aklınızda cbr 125 var ve boyunuz kafanızı karıstırıyorsa karıstırmasın gidin bi üzerine oturun %100 emin olucaksınız.Saygılar.

Selam arkadaşlar, Hyosung gv250 cruiser modeline niyetlendim aylarca bu sabah 2013 cbr125 almış bulundum.. bi kaç aylık pratikten sonra buluşmalarınız varsa katılmak isterim..

bu arada 2.el aldım,940 km de 2013/10. ay trafiğe çıkışlı.6900 verdim.

Arkadaşlar merhaba şu olayı arkadaşlar yapmış mavi olanlardan bahsediyorum :D onu nasıl yaparız nerde yaptırırız ne kadar tutar bilgi verebilecek bizi aydınlatabilecek olan var mı arkadaşlar cidden hoş bir görüntü olmuş şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler. :)

nb0p.jpg

Arkadaşlar merhaba şu olayı arkadaşlar yapmış mavi olanlardan bahsediyorum :D onu nasıl yaparız nerde yaptırırız ne kadar tutar bilgi verebilecek bizi aydınlatabilecek olan var mı arkadaşlar cidden hoş bir görüntü olmuş şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler. :)

http://imageshack.com/a/img69/5584/nb0p.jpg
forumdan bir arakadaşındı mercek farı ebaydan almıstı buradada bulunabılır ama fıyatı bayagı pahalı olur ebayda xenon fiyatına 39-55 dolar arası mercek xenon beyni dahil hatta bende almayı düşünüyorum ama uygulamasına üşeniyorum.burada forumda aratırsan yapım aşaması mevcut idi sanırım.

Merhaba arkadaslar , bir sey merak ediyorum. Cbr125 ve cbr250 nin surucu ve artci koltuk olculeri aynimi? Ebayde cbr250 icin cok sekil koltuk kaplama lari var. Acaba alsam cbr125e olurmu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------

Koltuk kaplama nin linkide bu

m.ebay.com/itm?itemId=390624789083

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar , bir sey merak ediyorum. Cbr125 ve cbr250 nin surucu ve artci koltuk olculeri aynimi? Ebayde cbr250 icin cok sekil koltuk kaplama lari var. Acaba alsam cbr125e olurmu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------

Koltuk kaplama nin linkide bu

m.ebay.com/itm?itemId=390624789083
217 dolarmı : )) yuh ben eskı cbr125 arka koltugunu 10 tl ye yaptırmıstım hatta adam istediğin renk model şekil varsa getir onuda dikerim demişti.işin iyi ustası uygun fıyata istediğiniz şekil ve desenlerde dikebilir hatta adınızı bıle yazabılır : )

Yeni alan arkadaş hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Bu aralar bende satayım diyorum sonra vazgeciyorum. Ama piyasa şuan tavan yaptı.

Arkadaşlar ben de 2011 model siyah cbr alarak aranıza katılmış bulunmaktayim. Herkese kazasiz belasiz sürüşler :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
katlanır plaka kervanına katıldım bende fuardan aldım bı oncam alamadım ama fuardan kımsede yok yahuu bı kısı de var oda 130 dedı nette zaten 120 almadım fatıh kılıclıdan alıcam gıdıp taktırıcam bıde tank pad ıvır zıvır bakarım artık cumartesı gunune

C&T

Ben bu motora ilk hayal kurdugum zaman 7000 liraydı gittikce zorlastırıyolar neyse 2. el yolu gözüktü 6000-7500 arasında 2. elleride ama genelde o 2. ellerde motor hep garaj motoru bırakın kazayı yana bile yatmamış (!) :D temizini bulup almak lazım artık.Birde şu konuya değineyim boyum 185 kilom 70 ne zamandan beri küçük kalır altımda falan dıye dusunuyodum Gecen hafta motosiklet fuarı vardı gittim orada gorme ımkanım oldu motoru üzerine bindim benim ve benim boyutlarımdakı bırısı ıcın bence hiç sıkıntı değil arkadaslarımda iyi durdugunu söyledi ki bilmeyen kişilerde değil.Eğer aklınızda cbr 125 var ve boyunuz kafanızı karıstırıyorsa karıstırmasın gidin bi üzerine oturun %100 emin olucaksınız.Saygılar.

valla benım boyda 1.83 eh bence biraz küçük gibi kalıyor diye düşünüyorum ama idare eder

daha iyisi şamda kayısı :)(600rr)

bu arada yeni alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar