merhaba arkadaşlar. geçen hafta 2013 model temmuz çıkışlı 1250 km de beyaz cbr125 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. ilk supersport motorum. 6500 tl ye aldım.
yanlış anlamazsanız, nasıl bu kadar uygun bulabildiniz acaba?
merhaba arkadaşlar. geçen hafta 2013 model temmuz çıkışlı 1250 km de beyaz cbr125 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. ilk supersport motorum. 6500 tl ye aldım.
yanlış anlamazsanız, nasıl bu kadar uygun bulabildiniz acaba?
forumdan bir arakadaşındı mercek farı ebaydan almıstı buradada bulunabılır ama fıyatı bayagı pahalı olur ebayda xenon fiyatına 39-55 dolar arası mercek xenon beyni dahil hatta bende almayı düşünüyorum ama uygulamasına üşeniyorum.burada forumda aratırsan yapım aşaması mevcut idi sanırım.Arkadaşlar merhaba şu olayı arkadaşlar yapmış mavi olanlardan bahsediyorumonu nasıl yaparız nerde yaptırırız ne kadar tutar bilgi verebilecek bizi aydınlatabilecek olan var mı arkadaşlar cidden hoş bir görüntü olmuş şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.
http://imageshack.com/a/img69/5584/nb0p.jpg
217 dolarmı : )) yuh ben eskı cbr125 arka koltugunu 10 tl ye yaptırmıstım hatta adam istediğin renk model şekil varsa getir onuda dikerim demişti.işin iyi ustası uygun fıyata istediğiniz şekil ve desenlerde dikebilir hatta adınızı bıle yazabılır : )Merhaba arkadaslar , bir sey merak ediyorum. Cbr125 ve cbr250 nin surucu ve artci koltuk olculeri aynimi? Ebayde cbr250 icin cok sekil koltuk kaplama lari var. Acaba alsam cbr125e olurmu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
Koltuk kaplama nin linkide bu
m.ebay.com/itm?itemId=390624789083
Yeni alan arkadaş hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin. Bu aralar bende satayım diyorum sonra vazgeciyorum. Ama piyasa şuan tavan yaptı.
Ben bu motora ilk hayal kurdugum zaman 7000 liraydı gittikce zorlastırıyolar neyse 2. el yolu gözüktü 6000-7500 arasında 2. elleride ama genelde o 2. ellerde motor hep garaj motoru bırakın kazayı yana bile yatmamış (!)temizini bulup almak lazım artık.Birde şu konuya değineyim boyum 185 kilom 70 ne zamandan beri küçük kalır altımda falan dıye dusunuyodum Gecen hafta motosiklet fuarı vardı gittim orada gorme ımkanım oldu motoru üzerine bindim benim ve benim boyutlarımdakı bırısı ıcın bence hiç sıkıntı değil arkadaslarımda iyi durdugunu söyledi ki bilmeyen kişilerde değil.Eğer aklınızda cbr 125 var ve boyunuz kafanızı karıstırıyorsa karıstırmasın gidin bi üzerine oturun %100 emin olucaksınız.Saygılar.