Arkadaşlar, Pulsar ın fiyatın 7 370 açıklandı, son hali. Bu fiyat konusu her bayiden bayiye değişebilir. Kapitalist düzende bilirsinizki, Şirketlerin üretmiş oldukları ürünlerin satılması gerek bir satış fiyatı vardır. Oda resmi fiyat olarak açıklanır. Beyaz eşyada da böyle, Otomotivde de böyle, tüm ticaret sektöründe böyledir. Ama gel gelelim Üretilen ürün bayinin eline geçtiği için kendisi tavsiye edilen resmi fiyatın üzerinde de satış yapabilmektedir, tavsiye edilen resmi fiyatın altında da satış yapabilmektedir. Yani bayiden bayiye değişiklik göstebilmekte. Onun için tüm satış noktalarını taramakta fayda olduğunu düşünüyorum. Siz bir elektronik eşya alırken, ya da bir motosiklet alırken aynı ürünün, aynı markanın, aynı modelin fiyatlarını her satış noktasında farklı bulabilirsiniz. Bu serbest ticaret ekonomi sisteminin sonucu. İstesenizde istemesenizde bu böyle. Ben Bajaj alın demiyorum ancak hangi ürünü alırsanız alın bayiden bayiye fiyat değişikliği olabilmekte. Yorumlardan okuduğum kadarıyla, sadece bir arkadaş 8 000 tl ye yakın bir fiyat almış. Ama almış olduğu bu fiyatın içinde plaka tescil masraflarıda olması mümkün. Ama anladığım kadarıyla başka yorum yazan arkadaşlar bayilerden resmi fiyat üzerinden fiyat almışlar 7 370 tl. O yüzden ne alırsanız alın satış noktalarını iyice taramadan almayın derim.