makineyi ben görmedim, netten gördügüm kadar hoşuma gitti ne yapar eder bunu alırım dediydim,
ama izledikleri politikayı hiç sevmedim herkezde bundan şikayetçi,
ilk partiye gerekirse zararına sat baktın müşteri memnun o zaman istediğin fiyatı uygula,
pazara ilk defa giriyorsun türkiye olarak müşteri şimdiden size sempatisini kaybetti,
bu mesajları eminim yetkililer okuyordur, birçok kullanıcıda forumları takip ediyor
kendileri bilir milletin parası o kadar çok değil heleki özellikle o paraya motor alma
araba al diyen bir ülkede yaşıyorsanız bunları da düşünün önce sayğıyı hakkedin sonra
kar kendi gelir dişe düşünüyorum,
+1 :cat: .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Motorlar ikindin elime geçti. Kask kilit alarm hediye göndermişler sağolsunlar. İzlenimlerimi resimsiz yapmak istemiyorum. Tabletten de resim atamam. Ama parasının hakkını veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------
İlk izlenimlerim ve ufak yollu karşılaştırmam için yeni bir konu açma gereği duymadım. Umarım ara sayfalarda kaybolup gitmez
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Bu arada kargoda sağ olsunlar nazar boncuğunu kondurmuşlar :jocolor:
[/url][/IMG]
Drifti tutup da Cbr 250 ile Vstrom ile karşılaştırmayacağım:
Drift i 2013 model Ybr ile kıyaslatacak olursak:
Ybr ye göre eksileri:
Drift in arka amortisör leri daha sert (kullandıkça yumşar - havasını al yumuşar demeyin ybr ye göre sert)
Lastikler berbat. 5 km yolda bir kere benzincide arkası kaydı bir kere de sağa düşük hızda keskin virajda
Artçının oturacağı yer ince
Direksiyon kilidi sağda aşağıda, kablolar la iç içe. Çok kötü bir durum
Malzeme kalitesi ve işçilik 1 hatta 2 gömlek aşağıda
Ybr bariz daha rahat
Farları yetersiz
Frenler yetersiz geldi. Arkayı sıktım ama hala zayıf, ön disk alışır mı ben mi ona alışırım bilemem.
Artıları:
Ucuz. Ybr nin 5/3 fiyatının da altına geldi.
Koltuk kilitle açılıyor ( Ybr 2006 kasası vidalıydı yeni kasasını dikkat etmemişim.)
kask kilit yeri var.
Vites göstergesi var ( ne işe yarayacaksa)
Titreşim ybr deki gibi
13 hp kendini hissettiriyor.
Ybr gibi sessiz ( ilk sürüşüm de Vstromdan yeni indiğim için elektrikli motor gibi geldi.)
Kalıplı duruyor, özellikle bacaklar depoyu çoook iyi kavrıyor.
4 lü flaşör var.
Farları kapatılabiliyor. (bence artı)
İlçe de mondinin bayisi yok. Eee tek bende var yani. :wiinkk:
Yakıt konusuna 5 km lik sürüşte girme imkanım olmadı, rodaj da ölçüm sağlıklı olmaz. 5 bin devir de 61 - 62 km/h gibi bir hız yaptı. 8 bin devir de 100 km/h yapar ki bu da 125cc (135cc) için fena sayılmaz.
SONUÇ OLARAK:
Ne için alınır:
* yeni başlayana
* (benim gibi) ikinci motor olarak elimin altında olsun diyen adama
* Bütçem çançin çon a yetiyor ne alim diyene
* Kısa vadeli kullanacağım ilerde değiştiririm diyene ASPİRİN gibi.
Kim almasın:
* Abi param var ybr mi cbf mi Apaçi mi (özellkle yeni kasa) yoksa Drift mi alayım. (paran varsa apaçi al)
* Motoru alacağım yılllaaaarrrca bineceğim diyen adam almasın
* cc küçültmek istiyorum yeter artık vstrom ocağıma incir ağacı diktin diyen adam uzak dur. 650cc den sonra elektrikli skuter gibi, sakın. En az 250 cc ( BAJAJ BAJAJ yalan ettin PULSAR rüyamı :cyclopsan)
Sorusu olan ?