Kenan Sofuoğlu motosiklet fuarında stand açtı

linki var mı merak ettim ben görmek isterim. internette aradım ama göremedim herhalde yanlış baktım

SUN

http://www.motospor.org/Images/haberler/milli-motosikletci-kenan-sofuoglundan-basbakan-erdogana-destek.jpg

Gezi olayları zamanı...

http://www.motospor.org/Images/haberler/milli-motosikletci-kenan-sofuoglundan-basbakan-erdogana-destek.jpg

Gezi olayları zamanı...

eeee ne var ki bunda ? şimdi ben başbakanı sevmiyorum fikirlerini konuşmalarını tarzı beğenmiyorum şimdi bunları söylediğim için benim iyi yaptığım işleri görmezden gelip bana kin mi duyacaksınız ? Adamın kendi siyasi görüşü beni ırgalamaz. Vatan hainleri bu ülkede mecliste iken (ki onuda bu başbakan yaptı) ona rağmen seviyorsa ne kenan sofuoğluna kindar olurum nede ona oy verene. Aslında ne olursa olsun biraz saygılı olmak ve samimi olmak yeterli. zaten ne oluyorsa anlayışsızlıktan oluyor. Neyse bu konu bu topiğe ait değil.

SUN

eeee ne var ki bunda ? şimdi ben başbakanı sevmiyorum fikirlerini konuşmalarını tarzı beğenmiyorum şimdi bunları söylediğim için benim iyi yaptığım işleri görmezden gelip bana kin mi duyacaksınız ? Adamın kendi siyasi görüşü beni ırgalamaz. Vatan hainleri bu ülkede mecliste iken (ki onuda bu başbakan yaptı) ona rağmen seviyorsa ne kenan sofuoğluna kindar olurum nede ona oy verene. Aslında ne olursa olsun biraz saygılı olmak ve samimi olmak yeterli. zaten ne oluyorsa anlayışsızlıktan oluyor. Neyse bu konu bu topiğe ait değil.

Link arıyordun attım.
Kızma hemen :)

Kenan'ın hali bu işte.Kıymeti pul kadar kalmadı,dünya şampiyonu olsa ne olur.Hırsızın fotoğrafını asmıştı motoruna.

Başarılarını çok taktir ediyorum ama şahsını bir türlü sevemedim. Samimiyetsiz, çıkarcı bir imajı var benim gözümde.

Link arıyordun attım.
Kızma hemen :)

yok canım estağfurullah ne kızması öyle anladıysan kusura bakma sadece ben anlamıyorum niye yani bu kin. Sadece burada değil her yerde öyle hani bari burada olmasa. Adam bizi temsil eden tek motorcu.sürekli bir ayrımcılık bizden veya bizden olmama durumu var. yeri gelir tuttuğumuz takımlar yüzünden yeri gelir siyaset yüzünden sürekli bir çekişme sürekli bir kışkırtma var. Bunlara gerek yok ya tartışalım tabi ama sadece bunun için neden bu nefret nasıl bu kadar kin onu anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar