kargo ucretı olarak ne kadar odedın ?
kargo ücreti yok "free shipping" tercihlerinden birini seç yada bana linki mail at. sana link atardım ama suan ebayı açamıyorum.
kargo ucretı olarak ne kadar odedın ?
kargo ücreti yok "free shipping" tercihlerinden birini seç yada bana linki mail at. sana link atardım ama suan ebayı açamıyorum.
bu anahtarların dırek cıplı olarak gelenı varmıs. sen sadece anahtarı cektırıp sonrada ımmoyu tanıtıyormussun. aslında ole bırsey bulsam super olcak.
ovalamak yerine bi polisaj aleit bulup uygun uçla süreyi baya bi kısaltabilirsiniz...bi de önemli olan nokta ne kadar süre sonra eski haline geliyor..
çok kirli olanlar için güzel olur uğraştırmazovalamak yerine bi polisaj aleit bulup uygun uçla süreyi baya bi kısaltabilirsiniz...bi de önemli olan nokta ne kadar süre sonra eski haline geliyor..
haklısınız ama o zamanda ya tanıdık olacak size yardımcı olacak yada siz söküp götüreceksiniz. ben elle yaptım baya yorduama takınca oturup bir çay içtim ohh be değdi dedim
![]()
çok kirli olanlar için güzel olur uğraştırmaz
uzun bir süre eski haline gelmez
ben aldığımda çok az kararmıştı
bir kez temizledim ve 1 yıl boyunca bir daha hiç temizlemedim
çok kirli olanlar için güzel olur uğraştırmaz
uzun bir süre eski haline gelmez
ben aldığımda çok az kararmıştı
bir kez temizledim ve 1 yıl boyunca bir daha hiç temizlemedim
çaya da çağırma hiç![]()
senin motoru yapınca birlikte yudumlarızçayları
![]()
eyvallah önce şu motor koruma demirini bi halledelimde
ovalamak yerine bi polisaj aleit bulup uygun uçla süreyi baya bi kısaltabilirsiniz...bi de önemli olan nokta ne kadar süre sonra eski haline geliyor..
çip bozuk çıkarsa aynı parayı gene vermek zorunda kalacaksın zaten çipli satılanlar 50 lirayı buluyo dün akşam arkadaşın anahtarı kırıldı anahtarın çipini aktarma için 30 TL aldılar burdan yola çikarak senin alacağın anahtar en iyi şartlarda 50TL+ 30TL+kargo bekleme süresi= 80 TL ye geliyo tabii çip bozuk çıkarsa 50TL+80TL+kargo bekleme süresi olacak sen bilirsinbide çalışmazsa anahtar adama ekşime şansın var
çünkü çipi ondan alıyorsun bunuda unutma
![]()
sorunda orda polısaj makınasını nerden bulacaz :queen: bızım marketcıde var oda cok buyuk baya eskı makına.
anladım senın aldıgın adamın lınkı varsa versende bende ordan alsam. 2 adet sıyah almayı dusunuyorum cunkı benım sıyah hıc yok.
sorunda orda polısaj makınasını nerden bulacaz :queen: bızım marketcıde var oda cok buyuk baya eskı makına.
anladım senın aldıgın adamın lınkı varsa versende bende ordan alsam. 2 adet sıyah almayı dusunuyorum cunkı benım sıyah hıc yok.
arkadaşlar 98 hp fazerlar 2006 ya kadarmı 2008 model 98 hp olabilirmi?
http://www.ebay.com/itm/2pcs-Blank-Key-Uncut-Blade-for-YAMAHA-YZF-R1-R6-1998-2013-/281238980161?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits=Make%3AYamaha%7CModel%3AFZ6&hash=item417b264641&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/2pcs-Blank-Key-Uncut-Blade-for-YAMAHA-YZF-R1-R6-1998-2013-/281238980161?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits=Make%3AYamaha%7CModel%3AFZ6&hash=item417b264641&vxp=mtr
2 adet fıyatıymısbende 1 sanıp 2 adet alayım dedım 4 adete cıktı ıyımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
http://www.ebay.com/itm/Michelin-Pi...Parts_Accessories&hash=item1e8708ecc0&vxp=mtr
ben sımdı ebaydan bu lastıgı alsam. gumruk ucretı % 18mı oduyorum ?