Kitapcığa göre 1-12 bin diye gidiyor bakımları . ben 1000 bakımında ilk bakım dıye servise soktum. 4000 de yağı kendım değiştirdim. 8000e geldi yine kendım değiştirdim. şu anda hava filitresi beklıyorum onuda değiştircem. 12000 de servise sokarım ara bakımları yaptım diye şimdi motor garanti dısımı kalıyor.
Garanti dışı kalır ara bakım diye birşey yok anahtar değdirdinmi veya kafana göre iş yaptınmı direk garanti dışına bırakıyorlar

ale:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Evet görüntü olarak bende hiç sevmedim,,, ama ne işe yarıyorlar, sanırım 4 tane ,sabitlenmiş duruyorlar... bağrsak gibi :F
Teki atık borusu (şehfaf olan.) motorun içerisindeki pisliği atar altı kapalıdır açmak doğru değildir.
diğeri yağ borusudur gereksiz veya fazla gelen yağı dışarı atar.
bu boruları pek ellemeyin kesmek tıkamak veya yarmak doğru değildir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
arkadaşlar kız arkadaşıma 2013 kırmızı cbr 125 aldık ama ufak bır kaza sonucu sag grenaj ustundekı CBR 125 YAZISI ciziıldı. bunu nereden bulabılırım hondayı aradım yok
Her parçanın stickerını bulamazsınız eyer orjinal getirdiğiniz parçada sticker varsa heleki çok zor bu arada oradaki sticker yazısını nasıl çizmeyi başardığınızı anlayamadım? Çünkü bu motor düştüğü zaman kafa grenaj ucu,sert düşüşlerde ise granaj yanındaki çıkıntıda sıyrık oluşur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Bu ara benimde bir sorum var arabaya koyduğumuz antifreez suyunu aynen motorada ekleme yapabilirmiyiz ve bu eklemede suda katmak gerekirmi ?