Side case demirlerini satmayı düşünürsen aklında olayım ...
Arkadaşlar, yan çanta olayına girmeyi düşünüyorum. Kappa K40 buldum uygun fiyata. Yan çanta demiri konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? Sanırım Kappa KL351 kullanılması gerekiyor, ancak oldukça pahalı. İkinci el alabileceğim, ya da iyi bir ustaya yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mı acaba :mrgreen:ve ön çamurluk boyalı.
Çok memnun olurum Göktuğ. Fiyat öğrenebilirsen sevinirim.
Orjinal kırmızı renk olarak baktım hatta yanlış bilgilendirmeyelim diye fakat orjinal bordo çıkışlı fazerda kırmızı çamurluk görmedim.
Sitenin 1nci sayfasında 4 tür fazer modelindeki orjinal resimlerde bordo fazerda siyah çamurluk mevcut.
Fakat yanlışımda olabilir hiç rastlamadım :cherry:
Bu kadar güzel boya tutabilirmiki :sunny:
S2 ile karşılaştırdım amortisörler aynı nerdeyse.
Yada adamın günahını alıyorum :cherry:
Bende çok begendim ama egzantirik degişmii yapmadan aklıma böyle fikirler sokmamalıyım :cherry:
Aradım sordum az önce, hatırlamadı ilk başta ama sonra çıkardı Fazer gri diyinceGeçen gün Transalp'e yapmış 2 taraflı givi sidecase demiri. 175TL. Fazer için bize olur fiyatı 150tl çift taraflı. Fakat case'ler kilitlilerden mi dedi bende Sidecase bilmiyorum hiç o yüzden bilemem dedi eğer öyleyse onların dilleri dışarıda da ayrı satılır dedi ben tanesini 50 yapıyorum toplamda dillerle birlikte 250tl'ye gelir size dedi.
Bilginize![]()