Uğradık hatta seninle Mustafa'yı çekiştirdik Mustafa aramadı haber verse gelirdim bende diye aramaz o dedi Aybars'dayoktu motoru bende sordum, aynasını kırmışlar yılbaşı gecesi kullanmıyrmuş ayna da 200tl'miş çıkma arıyor galiba
otoparka kapatmış motoru yatırıyormuş.
M5 881 TL buldum olmazsa bakayım ben yatmalara başlayalım artık![]()
Merhaba hoşgeldin,mrb cem kardeş kullanım konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum hız gibi bir beklentim yok 4 arabam oldu hız konusunu kapattım ilk arabam 106 gti idi kazalar geçirdim hızdan soğudum.fazer ı kalıbından ve trafikte egzosun gerektiğinde bağıracağından dolayı istiyorum. sakin ve bilinçli kullanıclılardan olurum.
Masraflar iki kat derken 50 bin bakımı ne tutar atıyorum sadece yağ yağ filtresi değişmiyormu bunlarında?
Aslına bakarsan birçoğu doğru ama bir hususta kısa yolu seçmiş anlatırken :queen: Aynası kırılan benim motordu. Yılbaşı sabahı da dönüş yoluna çıkıyodum. Onun aynasını söktük benimkine taktık. O aynasız kaldı, şimdi ona ayna arıyoruz :mrgreen:
Merhaba hoşgeldin,
Öncelikle sıfır aldığın bir motorla sanırım 2005-2006 model bir motosikletle takasa gireceğini unutma, takasa gireceğin motor ne kadarda dıştan temiz gözükse içinize sinmesi ve bilen anlayan bir ustaya gösterilmesi çok önemli.Fazerlar genelde haşin kullanıcılardan geçen bir motosiklet.
Hız konusuna gelecek olursak, ben mizaç olarak uslu sakin bir adamım hiç hız sevdam olmadı bugune kadar ancak fazerın nasıl hızlandığını anlayamadığımdan hep yüksek hızlarda gidiyordum. Bu bana motorumu sattıran nedenlerden biriydi. Yani fazer alan kişi ben uslu kullanırım diyemez, motor akıyor çünküAma fazer güzel motordur eğer anlaşacağınız motor temizse uzun yıllar başınızı ağrıtmaz.
-Görmeye gittiğinizde lastik durumunu ve lastik tarihlerine bakın
-Gidon rulmanlarını bir kontrol edin
-Sahibine TPS sensörü ile ilgili bir işlem yapıldımı diye sorun
-Yedek anahtarı ve kırmızı anahtarını mutlaka sorun
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
hakkınızda hayırlısı olsun
önden kazası yok yana yatması var radyatör ezilmiş o esnada servisten karşı taraf kusurlu olduğu için komple değişim istemiş sahibi tamire gitmemiş.
gidon rulmanlarına egzantirik setinden gelen sese,jantların durumuna,lastiklerin tarihine ve durumuna, motorun çalışma durumuna baktırıyorum başka varsa aklınıza gelen paylaşın lütfen. bu arada motorun sahibinde.com daki ilan numarası ve ilan linki aşağıdaki gibi göz gezdirirseniz sevinirim.
İlan numarası: 133544028
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...visi-takasli-fz6-fazer-98-hp-133544028/detay/
Fotoları bende begenmedim.
Sebebi sanırım uyumsuz jant şeritleri.
ve mat kaplama ön cam ..
Birde yan grenajlarda bir kaplama mevcut sanırım.
Cihan abime saygı ve sevgilerimi yolluyorum :mrgreen:
Göktug eger egzantirikten yolda kalırsak motoru oldugu yerde bırakıp birdaha almamak üzere gitmek gerekir :cherry:
Çıkaracagı masraf akıllara zarar
önden kazası yok yana yatması var radyatör ezilmiş o esnada servisten karşı taraf kusurlu olduğu için komple değişim istemiş sahibi tamire gitmemiş.
gidon rulmanlarına egzantirik setinden gelen sese,jantların durumuna,lastiklerin tarihine ve durumuna, motorun çalışma durumuna baktırıyorum başka varsa aklınıza gelen paylaşın lütfen. bu arada motorun sahibinde.com daki ilan numarası ve ilan linki aşağıdaki gibi göz gezdirirseniz sevinirim.
İlan numarası: 133544028
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ozel-fzr-plakali-parlament-mavisi-takasli-fz6-fazer-98-hp-133544028/detay/