Kask Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar motor sürmeye yeni başlıyorum bugün ehliyet sınavından çıktım kaskları araştırıyorum bir de sizin önerilerinizi duymak istedim. Fiyat olarak 300 tl civarında, mat siyah bir şey arıyorum malum cruiser üstüne desenli kasklar yakışmıyor.

ikisi de sharptan 4yıldızlı. Gidip deneyip hangisi daha hoşuna giderse onu almanı tavsiye ederim..

Merhaba ben de Caberg V2rr veya Bell M1 alacagim. Ancak bu kasklari gidip gorup alabilecegim yer neresidir? Magazali satis yerlerinin internet sitelerinde goremedim. Online almak da istemiyorum.

sharp testlerini çok fazla ciddiye almamanızı öneririm özelikle ls2 kasklar termoplastik tir yani en düşük mazeme ama bu kasklar 4 yıldız alırken faha gelişmiş fiber kasklar 2-3 yıldız alıyosa ben orda bi reklam ararım arkadaş zaten bağımsız test kuruluşu dediğin bağımsızsa bu masrafı nerden çıakrıyor elbet bi yerden bi getiri sağlıyor .)

sharp testlerini çok fazla ciddiye almamanızı öneririm özelikle ls2 kasklar termoplastik tir yani en düşük mazeme ama bu kasklar 4 yıldız alırken faha gelişmiş fiber kasklar 2-3 yıldız alıyosa ben orda bi reklam ararım arkadaş zaten bağımsız test kuruluşu dediğin bağımsızsa bu masrafı nerden çıakrıyor elbet bi yerden bi getiri sağlıyor .)

Kaskın darbe testlerinden iyi not almasını etkileyen tek kriter dış kabuk materyali değildir ki dostum.
Darbeyi soğuran iç katman, kabuk tasarımı, kullanılan malzeme kalitesi gibi faktörler de işin içinde.
Asıl reklamı, LS2 gibi plastik olan AGV K3, NOLAN N63/64 gibi kaskların, LS2 150 lira iken, minimum 400 liraya satılmasında aramak lazım.

K3 ariyorum ben, nerde 430tl? Varsa ben yazilayim. Oneriniz yine sacma, 300 max diyen adama %40-45 fazla para istiyorsunuz. 430tl fiyatli linki kendim icin istiyorum :)
Telefondayim diye link atamiyorum. Sahibinden de kask bolumund marka yerine AGV yaz. Fiyati ucuz dan pahaliya dogru giderken gorursun siyah olani. 149€

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar