K3 ariyorum ben, nerde 430tl? Varsa ben yazilayim. Oneriniz yine sacma, 300 max diyen adama %40-45 fazla para istiyorsunuz. 430tl fiyatli linki kendim icin istiyorum![]()
İnsan hayati icin 130 lira verilmezmi ? Biraz daha mantikli olalim.
K3 ariyorum ben, nerde 430tl? Varsa ben yazilayim. Oneriniz yine sacma, 300 max diyen adama %40-45 fazla para istiyorsunuz. 430tl fiyatli linki kendim icin istiyorum![]()
Telefondayim diye link atamiyorum. Sahibinden de kask bolumund marka yerine AGV yaz. Fiyati ucuz dan pahaliya dogru giderken gorursun siyah olani. 149
150 euro 450 lira yapıyor zatenbirde sahibindende aldığınız malın güvencesi yok fatura gelir mi gelmez mi ?
İnsan hayati icin 130 lira verilmezmi ? Biraz daha mantikli olalim.
Azcik da insanin halinden anlayin.. 300tl var diyen adam naapicak? Kendinimi pazarlasin kask icin.. Bi sonraki ay alirim diyip bi ay kasksiz mi gezsin? Su laflari soyleyenler ya deli yukuyle para kazaniyor yada baba parasi yiyor zannedersem..
Az karsinizdakini anlamaya da calisin.. Her gelene 200 olmaz 400 ver, 300 olmaz 500 ver, 500 ne abi 900e mukemmek kasklar var.. Bi bitmediniz.. Onerdiginiz 250tlnin altina ailesinin bi aylik mutfak masrafini yapan var forumda..
Sahibinden.comdan kask almak da evet cok mantikli, kaski kafaniza gecirmeden, almayin. Bu da benim size tavsiyem olsun..