Hayatimda ilk defa bir foruma yaziyorum, ve ilk defa modifikasyon yapmak istiyorum.
Bende motor yok ama en kisa zamanda alacagim karari kendi meclisimden gecirdim. Ve o da ilk motorum olacak boylece.
Byanmaz yaptiginiz modifikasyon cok hos olmus. Kendi adima jantlari bile telli jantla degistirmek isterim.
Arizanin kismen giderilmesi de hos olmus, tum kullanicilara bununla gecmis olsun diyelim.
Benim size ve diger "taobao" dan urun bulabilen ve getirtebilen arkadaslara birkac sorum olacak.
Anahtar sozcuk olarak ne kullaniyorsunuz?
Su Cince'den kurtulmanin yolu var mi? Bahsettiginiz yoybuy.com kapanmis saniyorum.
Ozellikle far gibi veya "gosterge tutacagi" gibi karakteristik ozellikleri olmayan parcalarin orjinal ve uyumlu olacagini nasil anlarsiniz?
Orjinal yuvarlak far ve gosterge tutacagi (su sizin ustanin baska motordan bozdugu parca) bulmak mumkun mu?
Arjantin'de satilan ve guzel gorunen o model ile Turkiyedeki arasinda anladigim kadariyla
1-gostergeler
2-ve dolayisiyla onu tutan destek
3-on far
4-jantlar farkli;
baska birsey var mi? Mesela sele farkli mi? Veya muhtemelen fari da tutmak icin birsey dizayn etmislerdir.
Varsa bu farklar nelerdir?
Bunu ogrenebilecegimiz saglam bir kaynak hic dikkatinizi cekti mi?
Biraz orjinal takintim var da

Guvenli surusler.