iş sulh yoluyla çözülmezse tek seçenek bugelişmeleri haber veririm. sen de cbf tekleme sorunu mu yaşadın?
Sadece tekleme sorunu ile karşılaşsam iyi. Honda markasından nefret edecek kadar olumsuzluk yaşamıştım.
Özetle;
1) Bütün mücadeleme rağmen Honda yetkili servislerine Sıfır CBF150 motorumun tekleme yaptığını kabul ettirememiştim. Onlarda biliyordu 2011 CBF150 lerde tekleme sorunu olduğunu. Herhalde kalite anlayışları gereği inkar ediyorlardı. "İstediğin yere şikayet et" demişlerdi. Daha sonra bu problem Honda tarafından kabul edilmiş ve çözüm getirilmişti.
2) Sıfır CBF150'yi depoda darbeli olarak almış. 2 ay içinde yeni depo takılacağı konusunda taahhütname imzalatmıştım. Aradan 6 ay geçmesine rağmen hiç oralı olmamışlardı. Bir çok kez Honda Türkiye'yi aradıktan sonra gönderilen yeni benzin deposunu yetkili serviste kutusundan çıkardıklarında az daha cinnet geçirecektim. Küfür eder gibi her yeri yamulmuş bir benzin deposu göndermişlerdi. Her şeye rağmen mücedeleye devam etmiş hazarsız bir benzin deposu göndermelerini sağlamıştım.
Sonuç ; Birisi Honda dediği zaman tüylerim diken diken oluyor.
Son düzenleme: