Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
En çok oylananlardan olan Scooter için, tabiki de sahip olurum ikinci üçüncü motor olarak ama şu çift silindirli, sürekli titreyen, bağıran, 800-1000-1200 cc hacimlerde olup 40-50 beygir gücü benzin içerek üreten çaydanıklar yok mu, evlerden ırak... :)

En çok oylananlardan olan Scooter için, tabiki de sahip olurum ikinci üçüncü motor olarak ama şu çift silindirli, sürekli titreyen, bağıran, 800-1000-1200 cc hacimlerde olup 40-50 beygir gücü benzin içerek üreten çaydanıklar yok mu, evlerden ırak... :)

Hocam bahsettiğiniz motorlar hangileri?:silent:

Moped ve scooter sahibi olmak istemem ve mecbur kalmadıkça da Cruiser ve Super Sport istemezdim.

Muhtemelen hayatım boyunca chopper-cruiser tipini sevemeyeceğim.Aslında SS de sevmiyorum ama ilerde çok para olursa sadece pistte binmelik bir gsx-r600 düşünülebilir :)

Scooter ne o öle kayıktaymışım gibi . İlk gözağrımdır ilk oturduğum seledir ama yok bacak aranda olacak motor :)

kesinlikle enduro enduro enduro. tamam uzun yol için kullanışlı olabilir ama nasıl seviliyor anlayamıyorum. kocaman yüksek ccli motor ve ince teker. devasa çamurluk, uzaydan canlı yayın yapan ön amortisör.

küçük cc cross mantıklı geliyor toprakta çamurda hoplayıp zıplayabilirim ama merdivene çıkmış gibi yüksek bir motorun üzerinde 90 derece dimdik dikilmek, yo dostum yo:)

Benimde cruiserler hosuma gitmiyo. Ozellikle harley olanlar. Bi motora o kadar para vercemde, eski sistem karburator olucak, gitmicek,yakitida icicek. Bakim masraflarida sizi bi guzel opicek :) yok oyle dunya. Seveni cok, alanada saygim vardir, ama bana sadece harleyin basarili pazarlama ekibinin kapitalist bi oyunu gibi geliyo.
ben karenejli commuter seviyorum. Hem rahat olcak hemde cirkin olmucak. bknz:cbr/ninja 250sl(bence bunlar ss den ziyade karenajli commuter :D) :thumleft:

Son düzenleme:
SS. Motorun üstüne yatıp öyle mabadı çıkara çıkara sürmek benim için çok antipatik. Ama binen de süren de sayımız sonsuz o ayrı.

Büyük motora binmem 125 Üstü gereksiz geliyor bana.. Alcan bi ybr helezonları indircen, İçine mercek far angel koycan. Esd in geri dönüşümü sökcen yada eski kasa egsozu takıcan.Arkaya mobilet yayı :) Tabi Full takımsız binmicez. Sekil önemli.

Cup, mobilet kesinlikle sürmekten hoşlanmıyorum.
Scooter kimse istememiş ama ben Tmax gibi hayvani bir scooterim olsun istemişimdir hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar