Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

satmayacakım :D suan ... son fotoları gormedın sanırım. 750tl daha girdi yeni heeugea ama boyamam. simsiyah iyi boyle :) sıkılırsam komple beyaz yapıcam :)

satmayacakım :D suan ... son fotoları gormedın sanırım. 750tl daha girdi yeni heeugea ama boyamam. simsiyah iyi boyle :) sıkılırsam komple beyaz yapıcam :)

Bulabilirsem eski motorumun resimlerini atarım özelden. Bir RR düşün, bembeyaz... Melekler gibi ah ah :salut:
Sinyaller bile beyaz leddi... Tabi led o zamanlar bu kadar yaygın değil, çinlerden getirttiriyoruz :pl:
Elektronik katlanır plakalık düşün, o bile bembeyaz :salut:

RR'ın jantları altın sarısı yap 11.000 veriyim anlaşak ::cheeeeer

Arkadaşlar motosikletimi sattığım için elimde olan gtr 250 R uyumlu 1 adet mono kapak ile 1 adet hava filtresini satmak istiyorum. İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.

arkadaşlar şimdi alacaksanız alın yoksa yazın bu fiyatada vermeyecem nasılsa sıfırına zam gelecek her yıl olduğu gibi:pl:

---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

Ölü fiyat mı :cyclopsan 1 lirada 3 kuruş o kadar da öldürmez :p

3 kuruşun hesabını yapıyorsun sende yaa:cyclopsan

arkadaşlar şimdi alacaksanız alın yoksa yazın bu fiyatada vermeyecem nasılsa sıfırına zam gelecek her yıl olduğu gibi:pl:

---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

25 kuruşun hesabını yapıyorsun sende yaa:cyclopsan

Sende bir simit, ayranın hesabını yapıyorsun cimri ::blusssh:

Abilerim kardeşlerim ;

Bende 2012 hyosung kullanıcısıyım. Sizlere bişey sormak istiyorum. Performans eksoz almak istiyorum ama hiç bi bilgim yok. Hangisi uyar hangisi daha iyi olur bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevirim. Sevgiler, Saygılar..

hocam daha once gt250m de tiger kullanmıştım, çok güzel sesi vardı. Cbr125 te de tiger kullanmıştım, tiger eksoz keşke dedirtmez diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar