hocam daha once gt250m de tiger kullanmıştım, çok güzel sesi vardı. Cbr125 te de tiger kullanmıştım, tiger eksoz keşke dedirtmez diye düşünüyorum
benimde aklımda vardı buradaki bir kaç bilgili arkadaş vazgeçirdiAbilerim kardeşlerim ;
Bende 2012 hyosung kullanıcısıyım. Sizlere bişey sormak istiyorum. Performans eksoz almak istiyorum ama hiç bi bilgim yok. Hangisi uyar hangisi daha iyi olur bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevirim. Sevgiler, Saygılar..
benimde aklımda vardı buradaki bir kaç bilgili arkadaş vazgeçirdiyani olumlu yanıtlar takılmaması taraftarı
yada kaliteli bişeyler takılması taraftarı
![]()
altın elbiseli adam diyorya şimdi egsozu takıyorsunuz motor rahat nefes veriyor ama nefes alamıyor hava filtresinide değiştirindiyor en iyisi kafa yormamak orjinali bozmamak bence
![]()
benimde aklımda vardı buradaki bir kaç bilgili arkadaş vazgeçirdiyani olumlu yanıtlar takılmaması taraftarı
yada kaliteli bişeyler takılması taraftarı
![]()
altın elbiseli adam diyorya şimdi egsozu takıyorsunuz motor rahat nefes veriyor ama nefes alamıyor hava filtresinide değiştirindiyor en iyisi kafa yormamak orjinali bozmamak bence
![]()
Üstad sanırım senden önce davrandım , yorumları bekleyemedim ve tiger egsoz aldım![]()
Eyvallah bende öyle düşünüyorum paşam ama tiger karbon falan var tri-800 bilmem ne var. Hepsi uyar mi acaba yoksa aparat falan mı alcaz napıcaz ?
hayırlı olsunbak bilgili bir kaç arkadaş dedim hası geldi , beyin map tablosu değişmesi yeniden düzenlenmesi gerek demiş
ya korkmayacak gibide değil baş ağrısı yapacak ses çıkacak diye motorun tuhaf arızalar vermesini istemediğimden ileriki kmlerde taktırmadım
tiger egsoz vardı bir arkadaşta acaip güzel homurdanıyor motor ışıkta duruyorduk kendi motorumun sesini duyamıyordum
hoş çıkıyordur ses tahmin edebiliyorum.
yav o kadar pahalıya gerek yok tıger eskı modellerıdfe harıka ses verıyor 150-250 arası temız 2, el abulabılırsınız çünkü 800 modelı sanırım pahalı
)))) eyvallah üstad. dün verdim siparişi bugün yarın gelir büyük ihtimalle. İnşallah pişman olacağım kadar zarar vermez motora
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------