Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir şey sorucam boy ve kilo kaç?
1.88 112 kg :D iriyim ben az yağ olarak düşünme kasta var :D türk kasıda var
grenaj konusunda sakal kısmından esnetmelerde çok ciddi hasarlar oluşabiliyor sen göremiyorsun , motora önden bak grenaj ne tarafa düştüysen demirler yamulup başka tarafa kayar anlamazsın söküp ayar çekilmesi gerek içten patlamalar çatlamalar olur göremezsin sonra sonra farkedersin. güneşte kalmış hyo grenajı ufanır her motor gibi çabuk parçalanır :) hyo zaten bi güneşi birde suyu sevmiyor

1.88 112 kg :D iriyim ben az yağ olarak düşünme kasta var :D türk kasıda var
grenaj konusunda sakal kısmından esnetmelerde çok ciddi hasarlar oluşabiliyor sen göremiyorsun , motora önden bak grenaj ne tarafa düştüysen demirler yamulup başka tarafa kayar anlamazsın söküp ayar çekilmesi gerek içten patlamalar çatlamalar olur göremezsin sonra sonra farkedersin. güneşte kalmış hyo grenajı ufanır her motor gibi çabuk parçalanır :) hyo zaten bi güneşi birde suyu sevmiyor

Benimde pek eksik kalir yanim yok 1.85 boy 90 kilo cbr'a bindigim zaman Ata Demirer'in esprisindeki gibi motosiklet altimda kayboldu :D

Çare HYOSUNG:thumleft:

Konu çok sönük kaldı. Biraz yazın, sizlere bulaşiyim...

Yarın 12-3000km GT250R bakmaya gideceğim gibi. Hazır gitmişkende bi kardeşimin motorunu tamir ediceğim (konjektör, tesisat, akü, bakım)

8.000 istiyormuş 12 kasaya. 7.000TL bağlarız dedi arkadaş :queen: Yuh dedim içimden, benden ölücülerde varmış :pl:

Motorlar garajda tekerler dönmüyor.Millet yazacak bişey bulamıyor...

Oğuz o motor temizse al madem :) beterin beteride var demekki

Motorlar garajda tekerler dönmüyor.Millet yazacak bişey bulamıyor...

Oğuz o motor temizse al madem :) beterin beteride var demekki

Yarın bi bakıcağım işte. Aslında arkadaşın motora çökücektimde tesisat, enjeksiyon haşat durumda gibi. Hayırlısı bakalım, yarın biraz kurcaliyimde... :pl:

Tesisat enjeksiyon çok para tutmaz sen satışdan düşersin :)

Benimde sökmem lazım motoru ama yerim müsait değil AVM otoparkında da yapamam :)

Sorma ozzy ben 40-45 km hızla dustum yağmura yakalanınca motor dellendi kurudan ıslak zemine geçince :queen: Allah tan 200 tl lik masraf çıktı. Ama o hani grenajı falan dandik duruyor diyenlere söylüyorum ; sağ yan grenajın çıkıntısı vardır sadece orda bir sürtünme izi oldu çatlak bile yok maşallah:queen: Ki depoyu yeni fullenmiştim 3 km bile olmamıstı okadar ağırlıkta maşşallah birşey olmadı :pl:

Bizzat katılıyorum sadece zemine yakın yeri ve sinyal üstü bende de hasar almıştı , bu arada boy meselesi dert olmaz bu motorda bende çok düşünüyordum 1.87 boyum var on numarada duruyor yani ilk başlarda dert etmedim değil . Alan pişman olur mu olur. onlarıda iki maddeye ayırmak istiyorum..

1- Hız merağınız varsa al sat yapacağınız için eski kasa temiz bir şey bulun sonradan aşırı zarara satmaya kalkıyorsunuz ..
2- Motorunuza bakmaz bakımlarını aksatırsanız olmaz , bir yemeğin suyunu tuzunu koymazsanız yiyemezseniz dimi afiyetle aynen öyle olur ve pişman olursunuz.

Yukarıda okuduğum kadarıyla üstünden atar falan denmiş ama sanmıyorum ilk motorum '' ninja cbr deneyimlerim var , onlara nazaran ağırlığını her şekilde ortaya koyan bir motor mecazi ve gerçek anlamda kullandım '' istediğim gibi oynayabiliyorum yani motor sana problem çıkarmaz o konuda sadece kendine güven ilk üstüne bindiğimde ben dehşet gözüyle bakıyordum , üstüme aldığımda motora binmeye yemedi desem yeridir yani :cherry:... Gücün yerinde olsun yani ayakta durabil ki motorunuda ayakta tut yoksa işin yaş, merak edenler için göz boyama değil sadece güzel ve zevkli bir motor ama 23.10.2013 ' te aldım 3,500 km'de şu an gösterişi seviyorsanızda bir numara favorimdir 250 sınıfında :) Sormak istediğiniz bir şey olursa içtenlikle ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Saygılarımla .. :rendeer:

Benimde pek eksik kalir yanim yok 1.85 boy 90 kilo cbr'a bindigim zaman Ata Demirer'in esprisindeki gibi motosiklet altimda kayboldu :D

Çare HYOSUNG:thumleft:

ankarada 1.95 olduğunu söyleyen bir arkadaş var :D sohbet ettik epey dedim bizim otarafa gel bak motora bi bin otur yanında sohbet ederiz motoru gör dedim gt650r alacakmış hafta sonu gelecek baksın iyisini kötüsünü anlasın otursun hissetsin :D ben yeni başlıyor diye nağme yaptım adama o kadar 900 lük triumph tigerı varmış D: ss ile takas düşünüyormuş satıyormuş : ) sana ufak gelir dedim ama gelip bakacak öylesine gt650r a geçecemiş. ankarada varsa satan gt650r bakıyor o arkadaş satabilir.

ilgilenen arkadaslara duyrulur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifirdan-farksiz-ikinci-sahibinden-garantili-147535031/detay/

bunlar eski kasa için.Ben de var fakat farın üstüne gelen kısımda 1 cm kadar boşluk kalıyor.Birde aşırı pahallıdır.istanbulda özen pleksi diye bir yer vardı.Kasımpaşa stadının yanında orada yaptırabilirsin.

http://www.ozenplexi.com/hyosung_yeni.htm tabi bunlar duble buble degil.fakat internette malum şahsın sattıgı pitonlardan en az iki kat kalındır.

Son düzenleme:
bunlar eski kasa için.Ben de var fakat farın üstüne gelen kısımda 1 cm kadar boşluk kalıyor.Birde aşırı pahallıdır.istanbulda özen pleksi diye bir yer vardı.Kasımpaşa stadının yanında orada yaptırabilirsin.

http://www.ozenplexi.com/hyosung_yeni.htm tabi bunlar duble buble degil.fakat internette malum şahsın sattıgı pitonlardan en az iki kat kalındır.

sağolasın dostum. istanbuldaki ofisime yakın istanbula geldiğim zaman bir uğrayayım buraya.

Yalnız bu kadar mı çirkin olur arkadaş. Az çal gividen biraz ne var sanki

gt250r dakiler orjinalin kopyası.gt250 deki de adını hatırlamadıgım bir markanın kopyası.sanırım bu iş için ellerinde fazla bir kalıp yok. eger istedigin bir markanın elinde bir orjinal kopyası varsa bundan kalıp alarak yapılabilir.birde internet ile pek araları yok galiba:cherry::cherry: .o resimler 2008 den beri öyle duruyor.

şu 110 liraya sattıkları var sahibinden de pyhton dediği siperliği eski kasaya takmışlar. o camı yakından gördüm görünüş olarak güzel malzeme kalitesini bilemem. arayıp sormuştum 2013 kasaya uyuyor mu diye, uyuyor dedi ama tereddütte kaldım. bu özen pleksi orjinalinin kopyasını yapıyorsa o olduktan sonra yaptırmaya gerek kalmıyor film çektirmek daha mantıklı ya da biz bir kalıp çıkarttırıp özel yaptırıcaz.

hayırlı aksamlar beyler kısmetse apache rtr 150 den sonra gt 250r almayı dusunuyorum.kıs zamanı fıyatlar da dustu bıraz bı kac ılana baktım ama pek bılgım olmadıgı ıcın hata yapmaktan korkuyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifirdan-farksiz-ikinci-sahibinden-garantili-147535031/detay/ su ılanındakı motosıklet nasıldır acaba yada bıraz daha fazla bırıktırıp daha yenısını mı lasam karar veremedım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler

2013 gtr da önce kısa far tamamen gitti, sonra uzunlarla dönerken temassızlık yapar gibi oldu. Kısa bir süre yanıyor, sonra sönüyor. Ara ara düşük watt ile çalışıyormuş gibi turuncu yanıp sönüyor.
Temassızlık mı var acaba acaba veya ampüllerde mi sorun var. Daha büyük sorunların habercisi olabilir mi?

hayırlı aksamlar beyler kısmetse apache rtr 150 den sonra gt 250r almayı dusunuyorum.kıs zamanı fıyatlar da dustu bıraz bı kac ılana baktım ama pek bılgım olmadıgı ıcın hata yapmaktan korkuyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifirdan-farksiz-ikinci-sahibinden-garantili-147535031/detay/ su ılanındakı motosıklet nasıldır acaba yada bıraz daha fazla bırıktırıp daha yenısını mı lasam karar veremedım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler
ilgilenirseniz benim motorumda satılıktır;

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-3-kurus-fazla-olsun-sifir-gibi-olsun-kusursuz-temizlikte-140941578/detay/

su beyaz hyolara beyaz jant yapsanıza yahu.cidden sexy durur kanısındayım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar