Sorma ozzy ben 40-45 km hızla dustum yağmura yakalanınca motor dellendi kurudan ıslak zemine geçince :queen: Allah tan 200 tl lik masraf çıktı.
Ama o hani grenajı falan dandik duruyor diyenlere söylüyorum ; sağ yan grenajın çıkıntısı vardır sadece orda bir sürtünme izi oldu çatlak bile yok maşallah:queen: Ki depoyu yeni fullenmiştim 3 km bile olmamıstı okadar ağırlıkta maşşallah birşey olmadı

l:
Bizzat katılıyorum sadece zemine yakın yeri ve sinyal üstü bende de hasar almıştı , bu arada boy meselesi dert olmaz bu motorda bende çok düşünüyordum 1.87 boyum var on numarada duruyor yani ilk başlarda dert etmedim değil . Alan pişman olur mu olur. onlarıda iki maddeye ayırmak istiyorum..
1- Hız merağınız varsa al sat yapacağınız için eski kasa temiz bir şey bulun sonradan aşırı zarara satmaya kalkıyorsunuz ..
2- Motorunuza bakmaz bakımlarını aksatırsanız olmaz , bir yemeğin suyunu tuzunu koymazsanız yiyemezseniz dimi afiyetle aynen öyle olur ve pişman olursunuz.
Yukarıda okuduğum kadarıyla üstünden atar falan denmiş ama sanmıyorum ilk motorum '' ninja cbr deneyimlerim var ,
onlara nazaran ağırlığını her şekilde ortaya koyan bir motor mecazi ve gerçek anlamda kullandım '' istediğim gibi oynayabiliyorum yani motor sana problem çıkarmaz o konuda sadece kendine güven ilk üstüne bindiğimde ben dehşet gözüyle bakıyordum , üstüme aldığımda motora binmeye yemedi desem yeridir yani :cherry:... Gücün yerinde olsun yani ayakta durabil ki motorunuda ayakta tut yoksa işin yaş, merak edenler için göz boyama değil sadece güzel ve zevkli bir motor ama 23.10.2013 ' te aldım 3,500 km'de şu an gösterişi seviyorsanızda bir numara favorimdir 250 sınıfında

Sormak istediğiniz bir şey olursa içtenlikle ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... Saygılarımla .. :rendeer: