Hocam bu arada senle de meslektas ciktik. Isten istifa eder ya da kovulursak paslasabiliriz![]()
Günaydııııın...:rendeer:
Kendini vfr den sayiyorsun bakiyorumda rr unuttun artik:dvfr army olduk desenıze
subay ,astsubay, emeklı subay![]()
Kendini vfr den sayiyorsun bakiyorumda rr unuttun artik:d
üstüne siz kar yagdırırsınız ama biz daha fazla kazırız hayatımıza !!!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1488146_10151901466513422_1115578210_n.jpg
ilan koymadım satsammı binsemmi karar veremedim.ama artçılı hayabusa zor oluyor,yalnız başıma binmiyorum neredeyse motora.12ye falan bi fazer alsam üste alacağım parayla bişey yapabilirim.kışın zaten çok binmiyorken garajda hayabusa yatırmaktansa daha ucuz ama binerkende bezdirmeyecek bişey olsun diye düşündüm.yaza gene hacimli bişey bakarımFazla istiyor fiyatı Burak.16 değilde 14 e alınır.Malum ihtiyacı olan bakımları yaptırmış ayrıca,onları lütüf gibi anlatmanın bir anlamı yok bence.Zaten zaruri olanlar.
Bi 10bin km de sen yapacaksın muhtemelen,o zaman kaça kime satacaksın ve kaç yaşında olacak.Aynı şeyler fazer içinde geçerli ama bilemiyorum,bu v motor.Bakımsızlık,ilgisizlik affetmez.
Hayabusa yı satıyor musun noldu?
ilan koymadım satsammı binsemmi karar veremedim.ama artçılı hayabusa zor oluyor,yalnız başıma binmiyorum neredeyse motora.12ye falan bi fazer alsam üste alacağım parayla bişey yapabilirim.kışın zaten çok binmiyorken garajda hayabusa yatırmaktansa daha ucuz ama binerkende bezdirmeyecek bişey olsun diye düşündüm.yaza gene hacimli bişey bakarım
Aydın a gidip bakmak gerek ama,bence buralardan baksan Burak?Doğru diyorsun artçı ile pek olmaz hayabusa.
Yok gene düşün bence de,buralardan bakalım istersen?