Honda Honda VFR 800 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende 30 yaşındayım Astsubayım bir motorum bir arabam bir evim bir arsam var bana uygun taliplermi bekliyorum :D Emre sen gelme !!! bu arada nasip olursa 25 Aralık gibi istanbuldayım organizasyon olursa hepinizle tanışmak isterim. Emrecim özellikle de seni yakından tanımak istiyorum :D zira festivalde çok iyi tanıyamadım (sadece direk olamadan çadır nasıl kurulur adlı eserini gördüm çok başarılı bir çalışma olmuş ressam bu çalışmada nasıl z.çılır onu anlatmış ) :))))

Fazla istiyor fiyatı Burak.16 değilde 14 e alınır.Malum ihtiyacı olan bakımları yaptırmış ayrıca,onları lütüf gibi anlatmanın bir anlamı yok bence.Zaten zaruri olanlar.
Bi 10bin km de sen yapacaksın muhtemelen,o zaman kaça kime satacaksın ve kaç yaşında olacak.Aynı şeyler fazer içinde geçerli ama bilemiyorum,bu v motor.Bakımsızlık,ilgisizlik affetmez.
Hayabusa yı satıyor musun noldu?

üstüne siz kar yagdırırsınız ama biz daha fazla kazırız hayatımıza !!!

1488146_10151901466513422_1115578210_n.jpg

Fazla istiyor fiyatı Burak.16 değilde 14 e alınır.Malum ihtiyacı olan bakımları yaptırmış ayrıca,onları lütüf gibi anlatmanın bir anlamı yok bence.Zaten zaruri olanlar.
Bi 10bin km de sen yapacaksın muhtemelen,o zaman kaça kime satacaksın ve kaç yaşında olacak.Aynı şeyler fazer içinde geçerli ama bilemiyorum,bu v motor.Bakımsızlık,ilgisizlik affetmez.
Hayabusa yı satıyor musun noldu?
ilan koymadım satsammı binsemmi karar veremedim.ama artçılı hayabusa zor oluyor,yalnız başıma binmiyorum neredeyse motora.12ye falan bi fazer alsam üste alacağım parayla bişey yapabilirim.kışın zaten çok binmiyorken garajda hayabusa yatırmaktansa daha ucuz ama binerkende bezdirmeyecek bişey olsun diye düşündüm.yaza gene hacimli bişey bakarım

ilan koymadım satsammı binsemmi karar veremedim.ama artçılı hayabusa zor oluyor,yalnız başıma binmiyorum neredeyse motora.12ye falan bi fazer alsam üste alacağım parayla bişey yapabilirim.kışın zaten çok binmiyorken garajda hayabusa yatırmaktansa daha ucuz ama binerkende bezdirmeyecek bişey olsun diye düşündüm.yaza gene hacimli bişey bakarım

Aydın a gidip bakmak gerek ama,bence buralardan baksan Burak?Doğru diyorsun artçı ile pek olmaz hayabusa.

Aydın a gidip bakmak gerek ama,bence buralardan baksan Burak?Doğru diyorsun artçı ile pek olmaz hayabusa.

işte öyle bi yazdım sonra aydına gitmek nasıl olcak kış günü dedim,bide 16-17 diyicem kafa kafaya diyecek adam o kadar yol gidip hayabusa verip vfr almanın amacı olmayacak benim için diye düşündüm.

ama vfr yi bi an düşündüm yani :D

Günaydın...:rendeer:
Gönlüne göre olmasını umarım Burak. Artçılı kullanımda Hayabusa zor bilirim. :cat:

Günaydınlar...

Kardeşim ben bir motosiklet alıp üzerine yatıyorum millet neredeyse her ay motosiklet değiştiriyor bu ne ya :)
Hayırlısı olsun Burak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar