[Ankara - MT]

sefa da 13.30 toplaşma var...gençlik caddes döngel sokak girişinde sefa bistro..herkesi bekleriz...

Aslında motor alan kişiye tatlı ısmarlamak lazım dimi bugra Adam dünyanın masrafını ediyo daha bide tatlı istiyolar :D terbiyesizler :D

Aslında motor alan kişiye tatlı ısmarlamak lazım dimi bugra Adam dünyanın masrafını ediyo daha bide tatlı istiyolar :D terbiyesizler :D

dünyanın masrafı içinde göze batmaz abi işte...ben de ufak tefek ihtiyaçlarımı hep bu tür alımlara dek getiririm..yeni malın heyacanı ve meblağsı içinde kaybolur gider:)

2105 sayılı sokak kanununun 5. maddesi A bendi der ki;
"noter ve tatlı masrafını motoru alan öder. aksi davranış sergileyenler 6 aydan 2 yıla kadar ayıplanır, hor görülür."

Motosikleti
VFR1200X
2105 sayılı sokak kanununun 5. maddesi A bendi der ki;
"noter ve tatlı masrafını motoru alan öder. aksi davranış sergileyenler 6 aydan 2 yıla kadar ayıplanır, hor görülür."

Akşama dükkanına uğrayıp sus payını verecektim ama hakkını kaybettin guvvet abi..

Akşama dükkanına uğrayıp sus payını verecektim ama hakkını kaybettin guvvet abi..

aynı kanunun 6. maddesi der ki;
"her türlü sus payı, rüşvet, hediye ve imtiyaz yukarıdaki kanundan münezzeh olup icabı halinde gereken destek müşteki'ye verilebilir."

yani buğranın tatlı alması şart değildir arkadaşlar, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz allasen! :cherry:

aynı kanunun 6. maddesi der ki;
"her türlü sus payı, rüşvet, hediye ve imtiyaz yukarıdaki kanundan münezzeh olup icabı halinde gereken destek müşteki'ye verilebilir."

yani buğranın tatlı alması şart değildir arkadaşlar, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz allasen! :cherry:

Hahahahahaa süpersin

Image132_zpse1dccfb4.jpg

Image3_zps8971a185.jpg

sunday5_zpsb579bf6a.jpg

BellaCoola-14-XL.jpg

SummertripinNorway2013.jpg~original

aba3uzus.jpg

Olm şu f800 ve 600f i olan angaralı arkadaş bi yıl içinde hepimizin toplamından çok geziyor :mrgreen:
naabak bu düzeni değiştirek mi şubattan sonra :mrgreen:

Sana üç isim söyleyeyim o zaman Ozan, Fatih, Osman. Bu üçlü grubun gezi ortalamasını yükseltmek için ellerinden geleni yaptı. Gerisi size kaldı.

ikinci dönem iş bulamazsam görün lan beni :mrgreen:
diyorum ama yemezse oturur ağlarım herhal

çantalardan ses seda var mı yuaa :cherry:

Motosikleti
VFR1200X
Olm şu f800 ve 600f i olan angaralı arkadaş bi yıl içinde hepimizin toplamından çok geziyor :mrgreen:
naabak bu düzeni değiştirek mi şubattan sonra :mrgreen:

Ben varım lan ! Sabahdan plaka işini de hallettim yağışlı olmazsa ctesi alırım motorumu ehuehueodnelfmnıofndofndlfndonvbon fomncd idoınvdis65a4sa65as1as+41

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar