Mondial Mondial X-Treme (Enduro/Super Moto/Moto cross) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı

herkese iyi akşamlar benim motoru iş dolayısıyla satıyorum. her gün 35 km gidip geliyorum işe her türlü hava şartında gidip gelebileceğim bi araç almam şart oldu. motor 7900 km de hiç bir sıkıntısı yok 2015 e kadar muayenesi var. almayı düşün arkadaşınız falan olursa siz motoru zaten biliyorsunuz sahibindene koydum bakmak isteyen olursa.

Abi bigbore felan, hayattan soğudum valla !! Bugün yarın bitmiş olması lazım. Perşembe günü aradı, karbüratörü bile oturttum, gaz telini felan takıcam dedi. Bir de o-ring lazım bitane karbüratöre. Herhalde halletmiştir artık :pale:

@hakant Sahibinden linkini buraya koysan daha güzel olmaz mıydı ? Greçi zahmet olurdu doğru....

Abi bigbore felan, hayattan soğudum valla !! Bugün yarın bitmiş olması lazım. Perşembe günü aradı, karbüratörü bile oturttum, gaz telini felan takıcam dedi. Bir de o-ring lazım bitane karbüratöre. Herhalde halletmiştir artık :pale:

@hakant Sahibinden linkini buraya koysan daha güzel olmaz mıydı ? Greçi zahmet olurdu doğru....

En az senin kadar sabırsızlıkla bekliyoruz :), 1 ay motorum yattı naıl olduğunu anlıyorum hemde bir meminto yüzünden:mrgreen: karb meme'si, meme işte yahu (neden bukadar çok kullandım bu kelimeyi::deliir:: )

Bitince foto, rapor bekleriz, şimdiden hayırlı olsun janavar gibi olmuştur eminim.

tekrar iyi akşamlar aklıma gelmedi syanur http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-x-treme-super-moto

tekrar iyi akşamlar aklıma gelmedi syanur http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-x-treme-super-moto

Motor güzel, hayırlı satışlar dilerim. Selenin arka kısmındaki yeşillik ne, anlayamadım. Sünger mi doldurttunuz ? Fotolardan çok anlayamadım...

merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?

merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?

sehir içinde cok sacma bir özellik,

arkadasımın scooter da vardı, cok hassastı :p yandaki arabalardan, kaldırımda yuruyenlerin cep.tel'in den hep yanıyordu :pr:

ama hakkını yememek lazım uzun yolda dag basında benim tel calınca da yanıyordu

Fatih abimiz, Ostimin biricik ustalarından biridiz... biraz fazla metal tozu yutmaktan böyle elektronik alıcılara karşı hassaslaşmıştır sadece :bounce:

Fatih abimiz, Ostimin biricik ustalarından biridiz... biraz fazla metal tozu yutmaktan böyle elektronik alıcılara karşı hassaslaşmıştır sadece :bounce:

bişey dediğim yok ama bahsettiğim scooter da sinyal yanınca tlf a bakmaktan sıkılmıstım :) geneli aynı bunların

aka b.ka herseye yanıyordu.

baslıga uygun konuya gecelim seni yakalamısken bigbore ne oldu hani resimlerrrrrrrr kızacam haa :pl:

4 gündür usta telefonlarıma cevap vermiyor, başına bişey geldiğinden ürküyorum :cyclopsan ...

En son konuştuğumuzda(perşembe) motoru oturttum, karbüratörü de oturttum dedi. Gaz tellerini ayarlayacaktı. Heyecan doruktaydı,,, "Cuma'ya arar, gel al der" diye düşünüyordum. O gün bugündür o motordan haber alınamıyor, 1903'ten beri oraya da giden olmadı, giden de geri dönmedi... (ne çelişkili bir cümledir şu da, giden olmadıysa geri dönemeyenler kim ula! :) )

sağol selenin süngeriyle kılıfını değiştirdim orjinalide evde. o yeşillik normal minder selenin üstünde ağ şeklinde bi kılıf daha var minderde onun altında bu motorların koltuğu pek rahat değil böle baya iyi oluyor

usta senin motorla gazlayıp bir duvarda pert olmuş :) bu arada bu satılan motor bizim mehmetin motoru :) diyorum neden bu herifin sesi çıkmıyor

@hakant siz yeni almış sayılırdınız motoru, satma sebebiniz nedir diye sorsam ?

herkese iyi akşamlar benim motoru iş dolayısıyla satıyorum. her gün 35 km gidip geliyorum işe her türlü hava şartında gidip gelebileceğim bi araç almam şart oldu. motor 7900 km de hiç bir sıkıntısı yok 2015 e kadar muayenesi var. almayı düşün arkadaşınız falan olursa siz motoru zaten biliyorsunuz sahibindene koydum bakmak isteyen olursa.

@hakant siz yeni almış sayılırdınız motoru, satma sebebiniz nedir diye sorsam ?

yazmış halbüse...
hani zahmetde olmamış ama..:bounce:

Motorsuzluk beni benden aldı, harbiden dağıldım !!

Biraz evel ustaya ulaşmayı başardım zaten, bla bla bla ediyor. Yarın gidiyorum almaya, akşam. Olsun yada olmasın, yok karbüratör ayarı kalmış da sadece felan filan... Dedim "en fazla 1 saat sürer yanlış mıyım, yarın geliyorum ben, bakarız..."

Lan speki en niye buralara kadar yazıyorsun da face'den cevap atmıyorsun :jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar