Abi bigbore felan, hayattan soğudum valla !! Bugün yarın bitmiş olması lazım. Perşembe günü aradı, karbüratörü bile oturttum, gaz telini felan takıcam dedi. Bir de o-ring lazım bitane karbüratöre. Herhalde halletmiştir artıkale:
@hakant Sahibinden linkini buraya koysan daha güzel olmaz mıydı ? Greçi zahmet olurdu doğru....
tekrar iyi akşamlar aklıma gelmedi syanur http://www.sahibinden.com/motosiklet-mondial-x-treme-super-moto
merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?
merhabalar.
arkadaşlar bu motorda cep telefonu çalınca yanıp sönen ikaz lambası var mı aceba?
Fatih abimiz, Ostimin biricik ustalarından biridiz... biraz fazla metal tozu yutmaktan böyle elektronik alıcılara karşı hassaslaşmıştır sadece :bounce:
usta senin motorla gazlayıp bir duvarda pert olmuşbu arada bu satılan motor bizim mehmetin motoru
diyorum neden bu herifin sesi çıkmıyor
herkese iyi akşamlar benim motoru iş dolayısıyla satıyorum. her gün 35 km gidip geliyorum işe her türlü hava şartında gidip gelebileceğim bi araç almam şart oldu. motor 7900 km de hiç bir sıkıntısı yok 2015 e kadar muayenesi var. almayı düşün arkadaşınız falan olursa siz motoru zaten biliyorsunuz sahibindene koydum bakmak isteyen olursa.
@hakant siz yeni almış sayılırdınız motoru, satma sebebiniz nedir diye sorsam ?
Adam senin motorunun topiğine senden daha hakim bence utanmalısın !Aaaa yazmış cidden halbusi![]()