paylaştıgım şeyleri anlamadan paylaşacak biri degilim böyle düşünmeniz beni üzdü.
benim paylaştıgım şeylerin tamamında two bro ve akrapovıc egsoz kıyaslamasıyla yada two broyla 1 gram alakası olmıyan stock ( orjinal ) egsoz ile performans egsozun farkları etkileri eskileri ve exup açıklaması fazerın karekterigiyle exup açıklamasının uyuşması ve size yönelttigim 3-4 sorudan ibarettir.
orjinal egsoz ile performans egsozun farklarını kıyaslayan ve anlatan bir görüş paylaştım.yani sizin anlattıklarınız dışında bir konu.. tamamen farklı..
two bronun düşük devirlerde tork kaybettgini bana dyno testlerinde verilerle kanıtlarsanız ikna olup akrapovıc düşünebilrim.
aksi taktirde psıkolojık ve egsoz önyargısı olarak görüyorum.
ben orjinalciyim orjinal egsoz severim bu tarz egsozlarada pek sıcak bakmasamda yavaştan kanım kaynamaya başladı.
two bronun sesi bana tatlı gelir size kötü gelir bunlar zevktir zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyarım tabiki akrapovıcin yeride sizin için bambaşkadır.
o yüzden akrapovıc yada başka diger marka egsozları kesinlikle kötülemiyorum.
herkesin kendi tercihi.. saygı duyarım..
---------- Post added at 04:25 ---------- Previous post was at 03:33 ----------
Arkadaşlar son olarak şunuda ekliyim yeni fazer alıcak yada almayı düşünenler mutlaka bu videoyu izlesinler.
barkının 2nci el fazerde tanıtımı ve nelere dikkat edilmesi gerektigini söylüyor gayet yararlı olmuşş..
http://www.youtube.com/watch?v=7XbLsN_PoKs
Bu arada 5.20 saniyesinede performans egsozlu arkadaşlar izlesinler barkından nasihat :cherry: