Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar sözünü ettiğim FZ6N'yi aldım sonunda. Apache'den sonra çığır açtı bende. Bir günde 400km yol yaptım. (en son 380deydi tam emin değilim).
Gidiyor ya la alet :queen:

hayırlı lsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...ben de ilk aldığımda diyarbakırdan ankara ya nasıl geldiğimi bilememiştim:)

Teşekkür ederim bendede antalya ya karşı aynı antipati var ancak harput motor genelde garantili motorlar satıyorlar ve telefonda görüştüğümde oraya kadar geliceğimi servise ve kendi ustama göstereceğimi eğer bir sıkıntıları varsa şimdiden söylemelerini rica ettim teminat ve garanti verdiler o yüzden içim bir parça rahatladı fazer'a bordo renk acayip gidiyor bana çekici

fazerın tipi üzerine çok motor bilmem...özellikle bordosu apayrı:)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Oğuzhan. her iki motor da gayet temiz. Sen gönlünde olanı seçmelisin. Fazer'ın egsoz avantajı var naked'ın km avantajı var. Senin tercihlerine kalıyor artık ::sm_smile

Oğuzhan. her iki motor da gayet temiz. Sen gönlünde olanı seçmelisin. Fazer'ın egsoz avantajı var naked'ın km avantajı var. Senin tercihlerine kalıyor artık ::sm_smile

Evet ikiside temiz fazer da egsoz var topcase var bunlar fiyatı arttıran avantajlar artı edindiğim bilgilere göre fazer naked'a oranla daha hızlı satılıyormuş ayrıcada ortalama 750 ile 1000 lira arasında daha fazla ediyomuş bunların hepsi birleşince 18 000 km lik farkı bir kenara atıp 1 lira fazla verip fazer'ı alasım geliyor

Motosikleti
Güzel tespit. :bounce: Ama onun fiyatına da pazarlık et :cat:

Evet ikiside temiz fazer da egsoz var topcase var bunlar fiyatı arttıran avantajlar artı edindiğim bilgilere göre fazer naked'a oranla daha hızlı satılıyormuş ayrıcada ortalama 750 ile 1000 lira arasında daha fazla ediyomuş bunların hepsi birleşince 18 000 km lik farkı bir kenara atıp 1 lira fazla verip fazer'ı alasım geliyor

yaa bi çekik göz nelere kadir:)

satış meselesinde naked düşünen adamın alternatifi biraz daha fazla olduğu için naked fazer a pek ilişmiyo nedense...hornet ya da gsr daha ön plana çıkıyor...

Motosikleti
yapıştır bordoyu gitsin...

+1 katılıyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Bu arada stajyerim '12.400 naked'ı '12.400 nakit' olarak okumayı başaran ilk insan olarak tarihe geçti :thumleft:

Zincir + debriyaj teli değiştireceğim.

Sizce dışarıdan DID alıp, özel servise mi değiştirtsem zinciri;
Yoksa yetkili'de orjinal mi taktırsam?

Bir de ön arka dişli değişecek tabii. Zinciri DID alsam, dişlileri nasıl halledebilirim? (marka?)

Debriyaj teli 90 lira dediler. İyi midir?

Motosikleti

Bir de ön arka dişli değişecek tabii. Zinciri DID alsam, dişlileri nasıl halledebilirim? (marka?)

http://www.motoliz.com/Fz6-Fazer-Debriyaj-Teli_18483.html?search=fazer%20debr#0

90 lira diyosa abartmış.

Bu arada DID al zinciri. Ki set olarak gelir o zaten dişlileriyle..

zincir dişli değişimini bi çok yer yapabilir...yetkili servise lüzum yok bence...malzemelerini kendin alabilirsin...debriyaj teli 46 lira gibi bişey diye hatırlıyorum

zincir kesinlikle did tavsiye ederim ön arka dişliyi orjinal taktırmanda yarar var
debriyaj telini fazla demişler buradan alabilirsin
http://www.motoliz.com/Fz6-Fazer-Debriyaj-Teli_18483.html#0

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------

neredeyse aynı anda mesaj atmışız
helpdesk mantığı ile çalışıyoruz valla :)

Naked olanın deposunda ki orjinal çıkarmaları yok,bence depoya iyi bak boya olabilir.Ayrıca fiyatlar uçmuş gitmiş.Çiçek gibi motoru 12.350 ye verdim.Şimdi bakıyorumda bu fiyatlarla millet elindeki fazer'ı zor satacak gibi duruyor.Sezon bitti 2. el yükseldi :)

İzmir İl Temsilcisi
Pagleri milli ettim sonunda :mrgreen: Aslında sol desek daha dogru olur sol virajım daha iyii. sag peg çiçek gibi hala :salut:

Birazda farketmedim degil Borda fazer birligi kuruldu sanki :cherry:

Bordo ve Koyu lacivert siyah şase Fazeri bende tek geçerim :cat:

wzah.jpg

l9d5.jpg

d4sx.jpg

Fotolar keşke net olsa telefonla çekildigi için hepsi çok kötü çıktı.

Yokmu fotoları arttıran gözümüz şenlensinn :cat:

uyw3.jpg

Emre abicim saygılarrr :rendeer:

Son düzenleme:

dışarıdan alacağın X2 ringli DID, çok daha sağlam ve ömürlü olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar