Yeni motora başladım sürecimle ilgili herşeyi yazıyorum.

Takip ediyoruz arada :) Radyo yayınınıda dinlemiştim. Devam devam :rendeer:

ooo zaten 3 kişi dinledi biri de sendin o zaman reyiz :) kulağına sağlık vallahi mutlu oldum bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

linke tıklayınca hastasonuaskerleri çıkıyor ordaki 'hasta'yı hafta olarak değiştirin :)

hiç sıkılmadan bi çırpıda bitirdim yazdıklarını.. çok samimi ve içten buldum :) (küfürleri de dahil ederek) sohbet tadında olmuş.... blog unu takibe aldım...

ooo zaten 3 kişi dinledi biri de sendin o zaman reyiz :) kulağına sağlık vallahi mutlu oldum bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

linke tıklayınca hastasonuaskerleri çıkıyor ordaki 'hasta'yı hafta olarak değiştirin :)

evet bendim nostaljili dalga geçmiştiniz fakir diye aşağılamıştınız :salut: :queen:

Yayın yapıyomusunuz hala. son yazıyıda okudum güzel olmuş kediye de sevindik hep beraber :D

evet bendim nostaljili dalga geçmiştiniz fakir diye aşağılamıştınız :salut: :queen:

Yayın yapıyomusunuz hala. son yazıyıda okudum güzel olmuş kediye de sevindik hep beraber :D

Nostalji motorların tipi güzel de patates yahu.. O yayındaki arkadaş sattı nostalji motorunu, adamlar telefonla takas teklifi falan yolladılar :)

hocam yoğun yazma ve radyo sürecine geri döndüm yeni yazımı yayınladım birazdan buraya da koyarım.

Nostalji motorların tipi güzel de patates yahu.. O yayındaki arkadaş sattı nostalji motorunu, adamlar telefonla takas teklifi falan yolladılar :)

hocam yoğun yazma ve radyo sürecine geri döndüm yeni yazımı yayınladım birazdan buraya da koyarım.

Nekadar ekmek okadar köfte hesabı zaten 2 liraya 5 liralık performans beklemiyoduk :D Takipteyiz:cat:

arabayı alacağım yok ama hemen okudum....

gerçi sen bu anlatımla menemen tarifi bile yazsan yine okurdum... :)

Aldın mı motor panp? O kadar masraf ettin kıyafete motor yok, brabusuna sövdürcen..

Bende ilk kazamı senin gibi yaptım hemde motoru aldığım günün akşamı tarif edilemeyen bir güven geldi üstüme 3 - 5 tur attıktan sonra ve üniversiteli genç kızlarımızn bol bulunduğu bir popülasyonda 50yle viraja giren ben ön frene asılınca bok çuvalı gibi yuvarlandım çok kötü bi gündü dostum fakat senin kaza anlatımınla o kadarda rezil oluncak bişey yaşamadığmn farkına yeni varıyorum yeni yazılarını bekliyoruz yetenek var cidden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar