Yeni motora başladım sürecimle ilgili herşeyi yazıyorum.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
gardaşım hadi bekliyoruz bak seni.bak yoksa ben yazmaya başlarım ;)

Aldın mı motor panp? O kadar masraf ettin kıyafete motor yok, brabusuna sövdürcen..

alamadım ya, pcx ile devam hala.

Ama 5 gündür arkadaşın cbr250r ını kullanıyorum. Fitesli motor şart agaaaaa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Bende ilk kazamı senin gibi yaptım hemde motoru aldığım günün akşamı tarif edilemeyen bir güven geldi üstüme 3 - 5 tur attıktan sonra ve üniversiteli genç kızlarımızn bol bulunduğu bir popülasyonda 50yle viraja giren ben ön frene asılınca bok çuvalı gibi yuvarlandım çok kötü bi gündü dostum fakat senin kaza anlatımınla o kadarda rezil oluncak bişey yaşamadığmn farkına yeni varıyorum yeni yazılarını bekliyoruz yetenek var cidden :)

Abi motor aldığım arkadaşlarım ve ya motora binmeye heveslenen arkadaşlarımın hepsinin başına gelen şey sizin söylediğiniz. Böyle başlamayana motorcu bile demiyoruz içini ferah tut. Hep beraberizz bu yolda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------

gardaşım hadi bekliyoruz bak seni.bak yoksa ben yazmaya başlarım ;)

Yazıom yazıom, hep yazacam.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir arkadaşımı uyardım gitti baktırdı onda da çıktı. Eğer düşmeden sonra bileğinizde ufak da olsa ağrı varsa baktırın derim.

alışık olmadığım bir metin okudum.. şaşırdım.. hiç küfür yok.. bu adama ne olmuş derken..
ayrıntıyı farkettim..
Adres iyiymiş.. :)

BUGÜN RADYO YAYINI VAR!

BilmeyenAdam artık itü sözlük radyoda her çarşamba 20:00-21:00 arası. Konseptimiz bilmeyenadam öğreniyor şeklinde olacak. Blogtaki gibi motosiklet programı değil normal eğlencelik bir radyo yayını gibi düşünün. Altın elbiseli adamın yayınından hemen önce az biraz dinleyin eğlenin işte :).

link: radyo.itusozluk.net

Tarih: BUGÜN

Yayın başlama saati: 20:00

Öpüyorum sizi...

Merhaba arkadaşlar
forumda yeni oldugumdan hangi konuya yazacagımı bılemedım.Ben Uzun süredir cross-enduro motosiklet kullanıyorum.Kuzenim'de yaşını doldurdu ve o da cross motor almak istiyor.Daha yeni tecbüresi yok denecek kadar az.Niyetim 250cc den düşük bi motor almak.bütçesi limit 6.000TL.Yeni başlayan için uygun bi cross motosiklet önerir misiniz lütfen?..

Saat 23:00'da düzenli yayınımıza devam ediyoruz. Motorcu gardaşlarım için yayın içerisinde ufaktan vespalara değineceğiz. Gerisi gırgır şamata..

Tüm motosiklet.net ailesini beklerim..

Link: radyo.itosuzluk.net

Saat: 23:00 yani 10 dakika sonra..

Bu radyo dalgasının kayıt versiyonu yok mudur? Gecenin 3 ünde dinlemek istesek napcaz burda?

Gene güzel yazı, takdir ettim. Yan ayak üzerinde motor döndürülemiyor olsa motor kullanmam. O derece hayat kurtarıcı bir şey benim gibi acemiler için. O yüzden ağır motor nasıl kullanırım hiç bilmiyorum.

Ben bu olayda önemini anladım o döndürme işinin. Senin duke de ne güzel rahat rahat döner ha kaldırır atarsın istediğin yere valla. Duke iyidir duke.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar