MEB'deki rahatlık

5-6 kasımda sınava girip geçtik. Diğer ilçeleri bilmiyorum ama Şişli'de halen evraklar imzada bekliyor. P.tesinden beri arıyorum şuan müdürün önünde imzada diyorlar. Cuma oldu, çarşambaya uzayabilir diyorlar. Ve bu bir imza için bizi bekleten insanlar bizim bir aylık maaşımızı günlük yemek parası harcayan insanlar. Ne güzel İstanbul be. Yok mu arayabileceğim, şikayetimi belirtebileceğim bir makam ?

sanırım ilçe milli eğitimden bekliyosunuz imzayı bir üst makam il milli eğitim müdürlüğü o da olmadı bakanlığa şikayet edin..

Evet şişli milli eğitimde imzada. Sınavlar açıklanalı 18 gün oldu biz imza bekliyoruz.

Belki de tatli vs almani bekliyorlardir malum ulkemizde ruşvetsiz yaprak kimildamiyor

başbakanlığın online dilekçe yazılan bir sitesi var. oraya yazın, hızlı çözüm üretiyorlar.

:) bende şişliden aldım..

adamları şikayet ettim. MEB sitesinde şakyet bölümü var.
hatta müdür direk kursu aramış Ramazan diye biri şikayet etmi siz mi yönlendiriyorsunuz diye :) müdür bey tatile çıkacakmış o yüzden hazırlık için zaman kalmıyor denmişti bana :)
Tabi ertesi gün dosyalarımız kurslardaydı :)

:) bende şişliden aldım..

adamları şikayet ettim. MEB sitesinde şakyet bölümü var.
hatta müdür direk kursu aramış Ramazan diye biri şikayet etmi siz mi yönlendiriyorsunuz diye :) müdür bey tatile çıkacakmış o yüzden hazırlık için zaman kalmıyor denmişti bana :)
Tabi ertesi gün dosyalarımız kurslardaydı :)

İyi yapmışsın hocam ellerine sağlık :)

Bende 6 ekimde direksiyo sınavına girdim ve geçtim E sınıfı icin bugün kurstan aradılar dosya hazır gelin alın diye ben kursla sınav ucreti ve saglik raporu ucreti dahil 525 tl anlastim ve nakit verdim simdi dosya ucreti falan bahsettiler sizdende istendimi dosya ucreti şuan kursa gidiyorum dosyami almaya

Cuma günü İl Milli Eğitime şikayette bulundum akşam 5 gibi sertifiklalar geldi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar