Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-metzeler-tourance-120-90-17-64s-dot-4409-138923264/detay/

arkadaşlar bu lastiği alsak mcx de sıkıntı çıkarırmı tarihi biraz eskimiş.cokmu serttir hamuru ?

yaa yok satmaya niyetim yok (parasını bulursam satarım) :D ama cbf bi kalıplı tipli motor ;)

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
motorsikletime egzos alsam sesi çok değişir mi, o kadar para vermeye değer mi?

1378168_10151902868052147_331180578_n.jpg

benim motorum da bu arkadaşlar

eyv birader sağolasın.
videoya bir çekim denemesi yaptım, full hd çekmeme rağmen gerçekte duyulan ses video da çıkmıyor, video da daha sade çıkıyor ama gerçekte ki sesi harika. susturuculu ve susturucusuz sesleri ikiside çok güzel. ama orjinal sesi video da yakalamaya çalışıcam buraya da yüklerim en kısa zamanda.
eski egzozu uzun yol yapacağım zaman takıyorum, daha sessiz yolculuk sağlaması için, yani onu satmayı düşünmüyorum, ancak isteyen olursa bu üstündeki egzozu satabilirim.

Kazasız belasız...
Bişey sorucam;ayaktan çalıştırma benim motorda kaporta üzerine geliyor sizde bozluğa denk geliyor siyah yeri acaba kasalar değişmemi var.benim motor 2013 model.

o ayarlanabiliyor diye biliyorum. Kaportaya da gelse zaten üstünde lastik var. Kaportaya bir zarar vermez. En fazla lastiğin izi çıkar. Silince çıkıyor oda.

o ayarlanabiliyor diye biliyorum. Kaportaya da gelse zaten üstünde lastik var. Kaportaya bir zarar vermez. En fazla lastiğin izi çıkar. Silince çıkıyor oda.

Çok Teşekürler cevabın için cevabını okudum buğün bi motorun vida ve hava filtresini temizliği yapmadan önce söktüm ayaktan marş ı geri aldım aynı şekilde gözüküyor artık teşekürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar