- Motosikleti
- Honda VFR 800x Crossrunner
Şu izmirdeki koltuk olayı kafama yattı...bayram tatilinde 1 hafta izmir e gidiyorum arabayla..koltuğu da götürüp orda hallettirebilirim ki çok da güzel olur...
hacı kafandaki projeleri bilmiyom ama daha ne yapacaksın motora...hele bu sene satmaktan vazgeçip 3-4 bin masraf yaparsan seneye kesin satarsın gibime geliyo...onun için hiç masraf yapmadan ya binmeye devam et ya da sat..ama masraf yapıp satma üzülürsün cidden...para kolay kazanılmıyo memlekette...
benim de ekzantirik zinciri ve gergi otomatiğini değiştirip bi de koltuk yapıp mı bineyim diyorum...yaptırmadan satmaya çalışsam bile işten anlamayan biri gelip bu ses ne diyip saçma sapan laflar edip canımı sıkabilir
cihan bana zincirle otomatik gergi bulsana kardeş ucuz yollu![]()
Heeeh tam adamına sordun :mrgreen: olm biliyon ben en pahalısı orjinali nerde ona koşuyorum. Ucuzunu nerde bulursun bilmem ki :mrgreen: Millet debriyaj balatasını 150-200 tl'ye değiştirirken ben 450 lira verip orjinalini uyguladım en basiti mesela :mrgreen: Ama Ankarada servislerin ciddi ciddi itelediğini biliyorum. Benim motorumu götürdüğüm yere bir sor istersen. Onlardan bir fiyta al bakalım ne diyecekler. "Yıldırım Motosiklet - Pamukova" Benim selamımı söyle. Parça satışı için de servisi için de yardımcı olurlar, gayet iyi esnaftır Mehmet ve ustası Metin :cat:
Benim oğlana satmazsam yapacağım masraflara gelirsem; hep içimde uktedir be olm. Çamurlukları S2 çamurluğu yapıp, motorun üzerini orjinal yan grenajlarla kapatmak :queen: Bi de İzmire gittiğimde Aybars'la ve Mustafa'ya görüştüğümde de aklımda yeni şeyler canlandı. Smoke Led stop ve Angel Eye Farlar gibisinden :queen: Bugün de koltuğu gördüm hoşuma gitti.. Heyt be, satmasam mı laan, bak vazgeçmek üzereyim heaa.. :mrgreen::mrgreen: