Merhabalar foruma uzun süredir girmiyorum pek takip edemedim yani.Benim superboyumla 5000 km olmak üzere.Alalı yaklaşık 6 ay oldu.Motorumu yağını falan düzenli aralıkla kaliteli bir marka ile değiştirdim.İlk bakımını serviste yaptırdım.(Ki sadece yağını değiştirdi zannımca) diğer bakımları bizim buraların en iyi ustalarından birine yaptırdım.(mondial servisine bi daha gitseydim kavga edecektim muhtemelen).Özetle motor ustam bu motorun gerçekten güzel bir motor olduğunu söyledi.Ve bu motorun hakkı 125 liktir istersen 130 tl ye yapalım daha iyi olur kullanımı dedi.Ama bunu derken para kazanma amacıyla değil samimi düşüncesini söyledi.Son bakımından önce hafif egzosta patlama ve gaz yeme problemi vardı ustam bu sorunu halletti saolsun bujisini fln değiştirttim ve sonuç motorum ilk günkünden daha güzel oldu.Keşke baştan beri bu ayarları yaptırsaymışım dedim içimden.İnanın motor daha yeni kendine geldi ve sürüş zevki bayağı bir arttı.Motor ön far ampulunun patlaması dışında hiç bir sorun çıkarmadı.Şu durumdada 125 lik yapmaya hiç gerek duymuyorum.Yalnız bu motorla 120 basan arkadaşlar bunu nasıl başarmış bilmiyorum.Çünkü çok eğimli bir yokuştan aşağı salarsan belki o hıza çıkabilmek mümkün.Bugün 125 lik bir motor alsan en az 600-700 lira fazla veriyorsun ama bu motor 130 tl ye 125 lik oluyor.Düşününce bu modeli almak gerçekten çok mantıklı.Üstelik vergi free..