Motoru 2. çalıştırmamda baya zor çalıştı. Her neyse tam çalıştı derken 500 metre gittim ve motoru durdu bir daha da çalışmadı. Ustayı aradım önce motor soğuktur ondan yapmıştır dedi sonra bir daha arayıp hala çalışmıyor deyince de motoru boğulmuştur 1-2 saat bekle dedi. Sizce durum nedir? Ne yapmam gerekir?
Motoru 2. çalıştırmamda baya zor çalıştı. Her neyse tam çalıştı derken 500 metre gittim ve motoru durdu bir daha da çalışmadı. Ustayı aradım önce motor soğuktur ondan yapmıştır dedi sonra bir daha arayıp hala çalışmıyor deyince de motoru boğulmuştur 1-2 saat bekle dedi. Sizce durum nedir? Ne yapmam gerekir?
benim devir saati bozuk cıktu neyse devir saati garantiden geldi dediler. bende 490 kmde suan yagınıda değiştirelim ilk bakım çıksın aradan dedım. geldim 3 saat sonra yag değiştimi dedim birbirleri suratına baktı servisdekıler hayır dedi. sonra sen 200 km daha binde 700 kmde değiştirelim hemen yağ bozulmaz zaten dedi. şimdi ben o servise bidaha gitmek istemedim. çin malı motorumuzda olsa bizi sallamayan servisin dedigi ne kadar doğru veya etik? illakı mondial merkeze şikayetmi edelim?
sizler yagını kaç km de değiştiridniz
Bugün arkadaşın superboy unu 30 km liğine kullandım.
Yanlış anlaşılmasın ama motor gitmiyor , can çekişiyor resmen.
Ben 110 kiloyum , 40 ile giderken 50 ye çıkmak için resmen 10 saniye geçiyor nerdeyse .
Açıkçası yokuşa denk gelmedim ama yokuşta imkanı yok çıkamazdım superboyla.
Fren zaten yok yani neredeyse, ama rahat ve ekonomik motor orası ayrı.
Hele cbr dan sonra resmen rahatlık abidesi...
Şöyle bir olayda var tabi , paraya göre mal.
Parasına göre nasıldı derseniz , eh idare eder diyebilirim.
Siz yoğun ve hızlı trafikte bu motorla nasıl başa çıkabiliyorsunuz bilmiyorum ama ben cidden zorlandım.
Ama zevk aldım bu motordan orası ayrı tabii![]()
Hocam 250 cc makineden buna binerseniz öyle gelir tabi :queen: Birde nasıl kullandınız bilmiyorum ama bunlar düşük devirde işkence çekiyor. 7-8 bin devir civarında çok belli bir şekilde hızlanıyor. 100'lük sonuçta çokta birşey beklememek lazım
6.000 civarına çıktım maxyormak istemedim alet benim değildi çünkü
Ama çok rahat geldi cbr den sonra orası tartışılmaz bile.
Şurası bir gerçek 110 kilo olunca bu motorla trafikte sıkıntı çekilebilir.
Tahmin ettim ölü devirlerde kullanmışsınız. Vurucan kırbacı mantığı var bunda 7-8 k devirde gerçek gücünü verebiliyor.
6.000 civarına çıktım maxyormak istemedim alet benim değildi çünkü
Ama çok rahat geldi cbr den sonra orası tartışılmaz bile.
Şurası bir gerçek 110 kilo olunca bu motorla trafikte sıkıntı çekilebilir.
Haydi gitti diyelim , durmuyorki motor![]()
![]()
lastiğe kac PSI hava basıyorsunuz arkadaşlar
arkadaslar 100 mg prince var bende
kardeş model sayılırız
karbüratör hava ayari yazın ne olmalı kışın ne olmalı
nasıl ayar cekmemiz gerek?
ideali nedir
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
cbrden daha mi rahat?
abi çinli derler titresim var derler emin misin rahat olduguna?
amortisorler güzel tabi yumusacik ondan dedin heralde
Kullanım kılavuzunda yazıyor diye hatırlıyorum. 1400 km'de daha hiç hava basmadım.
arkadaşlar superboya hararet saati takılır mı? başka motosikletlere takanlar var. değerli bilgi ve araştırmalarınızı paylaşın lütfen.
Motor tam bi benzin düşmanı :mrgreen: 5 liralık benzinle 9'ar kilometreden 1 hafta okula gittim geldim![]()
arkadaşlar superboya hararet saati takılır mı? başka motosikletlere takanlar var. değerli bilgi ve araştırmalarınızı paylaşın lütfen.