tek kelimeyle mükemmel
Hayır 150 lik onu sonradan arkadaş kendi yapıştırdıApache 180 lik mi kanattaki rtr yazısından kafam karıştı :silent:
Abi hatırlamazmıyım hatırladım yaaaSüpersiniz:cat:
Karsiyaka festivalinde görüsmüstük, hatirlarsan erhan abi sana cbr250 sinden gazkolu sabitlestirici vermisti
paylasim icin tesekürler
CBR yordu mu?
tüm gezilerde hiç tualet ihtiyacından cırcır olduğundan yapıcak yer bulamadığından bahseden olmuyor :queen: adam dünyayı geziyo hiç banyo yapmıyor tualete girmiyor :queen:
ya siz var ya manyaksınız.
soluksuz okudum, ooooooooooooofff of.
Harika gezi, ve raporlama:cat: rica etsem tükettiğiniz hazır gıdalar ve ısıtıcı poşet ile ilgili detay verebilrmisiniz, nedir nasıl kullanılır nereden temin edilir.
şahane bi gezi olmuş ayrıca hiç sıkılmadanda tüm yazıları okudum elinize kolunuza yüreginize saglık
yola çıkıcam yanıma ne almayım derdi biter en azından üye oldugumdan beri bu siteye en az bi elli defa görmüşümdür heralde
fotograflar resimler anlatım güzel on üzerinden on bi çok arkadaşa faydası olur diye düşünüyorum
Çok teşekkürler ..
Çok güzel fotoğraflar var aslında ama hepsini paylaşamadık onlarıda burdan takip edebilir isteyen arkadaşlar.
mesela ben ilk defa sizin sayanizde hazır yemek ısıtma poşetinden haberdar oldum vayyyy beeee :sunny:dedim kendi kendime böyle zerzavatlardamı varmış hemen bi iki araştırma youtube falan :thumright
Çok teşekkürler gelidonya feneri herşeye değerdi ama siz gittiğinizde bahçesini gördünüzmü bilmiyorum ben arka duvardan tırmanıp bakmıştım içinde çok eski model bi mobilet var .DGeçen seneki gezimi hatırladım.Gelidonya fenerine sıcak tepedeyken öğlen saatlerinde yürüyerek gitmiştim,kara sinekler insanın etini koparırcasına ısırıyordu.Gene hatırladım o günleri
Olay budur beyler,tebrikler,tekerinize,elinize,kolunuza,bileğinize,yüreğinize sağlık.Gezdiğiniz yerlerden bilmediklerimiz için bize yolgösterecektir.En iyi tecrübe yaşayarak elde edileni.
Tekrar tekrar tebrikler,tekeriniz daima düz bassın.