500 km falan sıkıştırma , 6000 deviri gecme , ilk yag bi degissin ondan sonra allah ne verdiyse![]()
Sevgili strike150 kullanıcı doslarım benim strike 150 den bahsedeyim şu anda 6000 km deyim 3ay oldu alalı 10 yıldır motorsiklet kullanıp motorsikletlerimin bakımlarını ve rektefelerini kendim yaparım bundan önceki motorum hussar 125 2004 mod onuda yeni almıştım hala 2. motorum şu anda 50.000 km yaklaştı. Canavar gibi hic motor yapılmadı. Sadece belirli aralıklarla ufak bir yag eksiltiyor. Yag bakımlarını ortalama 5000 km degişim aralarda kontrol gerekirse takviye klasik diyer bakımlar size bunu niye yazdım. Arkadaslar bakımını zamanında yap sınırlarını zorlama park yerinde hava şartlarından koru motorsikleti eskitemezsiniz ben eskitemiyorum hussara bakan daha10.000 km havası var artık sıkıldım strike 150 aldım. Strike150 ile konya ya gittim bu arada izmirde oturuyorum 510km 7saat 2 kısa mola ort 90-100km sürat yakıt 100km 2.8 lt sıfır titreşim yolculuk sonu vucutta karıncalanma yoktu sizlere tavsiyem arka dislinizi ufaltın orj 40 diş ben 38 bulabildim makina rahatladı 36 olsa daha iyi olacak o 8000 devirden sonraki titreşim yok oldu çekişte sorun yok yakıt düştü bakımına birde en son izmir marmaris yaptim oda 310 km 4 saat 1 mola sürat 90 km ort yakıt 100km de 2.6 lt idi konya yolculugundan sonra çok hafif geldi. Birde hergün işe gidip geliyorum 30+30 =60km ort 70-80 km geçmem sakin kullanım gaza gelmeden son yakıt tüketimim 58tl benzin 508 km yol super bir deyer bence ben motorumdan memnunum ybr ye degişmem motorumu kullanmayan arkadaşlarada masal gibi gelir özellikle uzun yolu bir cbf rahatlıgında fısır fısır hondacılar kızacak ama her 2 sini denedim tabiki cbf ve ybr malzeme kalitesi tartışılmaz ama 2.500 tl lik bu strike fiyatının üzerinde bir konfor ve rahat makine en önemlisi yakıt az yakıyor sakın kullan yorma cup yakıt deyerine düşüyor en son yazdım işte 100km de 2.2 deyerlerine geliyor. Ve 6000km buji ve hava filitresini degiştirmedim her yag bakimda hava tut temizle tak ama bu bakımda onlarıda degıstirecem kullanan arkadaşlar yazmışlar yag bakım falan arkadaşlar yağ filitresi daha õncede yazdım tvs apaci ile aynı fiyat 5tl serviste aynısını takıyor bire bir aynı yağa gelince alın castrol magnetec 10-40 4 lt 60 tl her bakım 1 lt arkadaşlar adamlar yag pencere yapmış daha ne yapsınlar oradanda kontrol alt seviyeye düsmesin 3000km deyag degiştir fazla sınırları zorlama uzun yıllar sorunsuz binersin