Evvet arkadaslar, bugun cok degerli arkadasim ve kardesim melih ile ilk tanismamizi ve ilk calismamizi yapmis bulunuyoruz...
Sabah telefonlasarak adres tarifi aldim ve adresi buldugumda melih kardesim beni yariyolda karsiladi. Oraya ulastigimda , Zaten kendisine ait olan canavari (strike 150) dagitmisti ve isi yarilamisti bile.
Melihin motorunu topladiktan sonra , motoru calistirdik , ikiside ayni motor olmasina ragmen , benim motorumla hic alakasi olmayan bir motorla karsilastim. Sesi, titremesi, egzosdan gelen torklu ses bambaskaydi. Gozumle gormesem inanmazdim. Motorun bakimli oldugu ve ayarlarinin on numara yapildigi herhalinden belliydi.
Benim motorun sogumasini bekledikten sonra, hemen basladik işe koyulmaya..
İlk once bi guzel sibop ayari yapti kendi elleriyle, daha sonra fabrikasyon uretim hatasi olan ve servisin dahi ilgilenmeyerek , gecici bir cozum ureterek benim kullanimima verdigi, debraj problemini tum kivrakligi ve pratik zekasiyla hemen oracikta halletti. Karburator hava ayari, debraj , fren, rolanti ve benim bilmedigim ve daha aklima gelmeyen butun ayarlarini severek ben soylemeden yapti.
Bir insan bu kadarmi motor sevdalisi , motor tutkunu, bu kadarmi insan sicak kanli ve insana deger verir.
Servise, para verdigimiz halde bu ilginin yuzde birini gostermiyor. Motor bahane dostluk sahane. Bugun kardesim kadar degerli bir insan ve en az kendisi kadar degerli nisanlisi hanimefendi ile tanismanin mutlulugunu doyasiya yasadim.
Bugun bize , gosterdigi nazik , kibar ve olaganustu lezzetli cay kahve ve ogle yemegi ikramlarindan dolayi nisanlisi hanimefendiye sonsuz tesekkurlerimi tekrar iletmek isterim..