Merhaba 2.5 ay önce aldiği beyaz strike 150 motorum, 1400 km ye geldi. Titreşimden eser yok. Sesi çok daha güzel ve tok geliyor. Tamami sehirici 100 Km de 3.5 litre yakiyor. 165 kurus. (On siperlik var.buyuk boy) Süspansiyon oldukça yumuşak ve basarili. 2300 TL 12 taksitle aldim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
Merhaba 2.5 ay önce aldiğim beyaz strike 150 motorum, 1400 km ye geldi. 1400 km de 48 litre benzin harcadi. Titreşimden eser yok. Sesi çok daha güzel ve tok geliyor. Tamami sehirici 100 Km de 3.4 litre yakiyor. 165 kurus. (On siperlik var.buyuk boy)
Süspansiyon oldukça yumuşak ve basarili. 2300 TL 12 taksitle aldim.
Arka kişlik lastik fren konusunda çok basarili. Abs gibi tutuyor. Kampana fren ve kişlik lastik mükemmel uyumlu.
Denge konusu çok önemli, motorun tipinden yakisikliligindan daha önemli. 15 metre arka teker kayarak fren yaparak durdum. Ve motor altimdan hic cikmadi.
Ayni zamanda chopper motorunda var. Genclik caddesinde chopper dan dusunce hemen gidip bunu aldim . Kisin motora bine bilmek icin aldim. İyi ki de almisim. Kesinlikle memnunum. 2300 TL, bisiklet para si

hele ki birde 2.8 litre yada 3 litre yaksa mükemmel olacak ti.
Motora hic binmemistim . 6 ay önce ilk motorunu aldim ve kullanma yi öğrendim. Simdi motorsuz yapamiyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Bugün 110 km hiza ulastim. Yedek depo kaç lire? Bilen var mi?